Hvad er opskriften på det perfekte smil? Det perfekte smil er eftertragtet verden over. Mange mennesker har på et tidspunkt i livet haft brug for tandbøjle eller togskinner for at få rettet sine tænder. Det er de færreste der er glad for denne løsning og mange vil derfor også gerne slippe for at se på den. Derfor er der også flere og flere mennesker, der led efter andre produkter, som kan gøre ens smil og tandsæt mere lige og pænere at se på. Det er ikke kun tænderne der bliver mere lige, når man får rettet dem. Selvtilliden bliver også større.

En usynlig tandretning, der kan gøre dig glad for dit smil

Hvis du går og sukker efter et mere lige tandsæt, bør du over en Invisalign tandretning. Invisalign er en tandretning, der kan gøre dine tænder mere lige, uden at andre rigtig lægger mærke til det. Dette er en kæmpe forskel i forhold til andre alternativer, da behandlingen er en gennemsigtig tynd skinne, som du har på dine tænder. Der er nemlig ikke mange der lægger mærke til en Invisalign tandretning og det kan være rart for dig som gerne vil have en tandretning, der ikke er alt for synlig for andre.

Hvordan foregår behandlingen?

Hvis du godt kunne tænke dig en Invisalign behandling, skal du først og fremmest kontakte din tandlæge. Hvis ikke din egen tandlæge udfører denne form for behandling, har du mulighed for at kontakte andre tandlæger, som kan hjælpe dig med at få behandlingen. Hos nogle tandlæger kan du også få forundersøgelsen helt gratis, så du kan se, om behandlingen er noget for dig, uden at det skal koste dig noget. Efter forundersøgelsen skal du finde ud af, om du godt kunne tænke dig at gå i gang med behandlingen. Vælger du at gøre det, skal dine tænder derefter undersøges mere grundigt, hvor de også bliver scannet. Denne scanning er en 3D scanning af din mund og efterfølgende får du en video af, hvordan det endelige resultat af dine tænder kommer til at se ud. Du er altså med i beslutningsprocessen hele vejen. Efter du har godkendt, hvordan det færdige resultat af dine tænder kommer til at se ud, går der cirka fjorten dage før dine skinner kommer hjem.

Hvor lang tid tager behandlingen af mine tænder?

Du skal bruge skinnerne hele døgnet rundt – både dag og nat. De eneste tidspunkter, hvor du ikke skal have dine skinner på er når du spiser, drikker, renser tænderne med tandtråd eller når du børster tænder. Dette skal du gøre så dine tænder har de bedste forudsætninger for at rette sig til det resultat du ønsker. Det kan variere forholdsvist meget når det kommer til, hvor lang tid behandlingen tager. Typisk varer behandlingen mellem 6 og 15 måneder. Varigheden af behandlingen kommer meget an på, hvem det er, der skal behandles. Når du er i gang med din behandling, skal du til kontrol hver sjette uge hos din tandlæge. Så kan de følge med i processen og vurdere, hvor lang tid du skal være i gang med behandlingen.

Du har mulighed for at få gratis finansiering

Det kan være dyrt at købe sig til en Invisalign tandretning og det er derfor ikke alle mennesker, der har mulighed for at betale det fulde beløb med det samme. Derfor har du mulighed for at finansieret din tandretning helt gratis. Der er forskellige typer af Invisalign behandlinger og derfor er der også prisforskel på disse eftersom nogle af dem er mere omfattende end de andre. Der er tre pakker du kan vælge imellem af efter, hvor mange tænder, der skal rettes.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *