Du tænker måske, at vingummi nok er omtrent det mest usunde, du kan sætte tænderne i. Gør du det, så er du nødt til at tænke om, når det drejer sig om det helt anderledes delikate vingummi fra det danske firma Wally and Whiz.

De producerer nemlig gourmet vingummi af den allerhøjeste kvalitet, som er baseret på 100 % animalske gelatiner og naturlige smagsstoffer uden nogen form for kunstig tilsætning. Og så smager de tilmed fuldstændig himmelsk. Dem kan du roligt nyde med den bedste samvittighed, og du kan også fint give dem i gave til både konen og ungerne.

Velegnet til gaver

Wally and Whiz har forskellige pakker af vingummi. Der er deres standardæsker, som kommer i en solid plastikæske, som efterfølgende kan genanvendes til noget andet. Der er 140 gram i sådan en æske, og den præsenterer sig flot og indbydende.

Vingummierne kommer som små terninger, der er vendt i let flormelis, så de ikke klistrer sammen i æsken.

Det er det samme format af vingummistykker, der findes i samtlige pakninger. De kommer i flere naturlige varianter, og de findes også i en vegansk udgave.

De fås også som små smagsprøver, hvor der er en lille håndfuld vingummier i. Desuden findes der nogle varianter som for eksempel gaveæsker, julekalendere, påskepakker og så videre. Brug for eksempel vingummierne i en pakkekalender, som mandelgave, som påskeæg, som fredagsslik, til værtindegave – eller simpelthen bare som en yderst velkommen gave i sig selv.

Alle kan bruge disse super lækre vingummipakker, og de kan bruges for eksempel til fødselsdag, jul, eller påske. Overrask dine kære med at give dem slik i gave, som er produceret udelukkende af gode og ægte råvarer.

Det kan være svært med gaver

Hvis du er en ørn til at finde på de helt rigtige gaver til hver især, så er du meget heldig. Hører du til den store gruppe, der synes det er lidt af en pinsel, hver gang det er gavetid, så kan det være fint at få noget god inspiration til idéer.

Netop sådan en inspiration til en cool gaveidé, som tilmed kan bruges til flere personer, er de delikate vingummier her. De kommer i flere skønne smagsvarianter, og på den måde har du faktisk mulighed for at variere dine gaver. Dermed har du gode gaveidéer til flere år. Det er da smart. De glade modtagere vil helt bestemt også sætte stor pris på dem.

Husk også at gemme lidt til dig selv

Vingummierne her er jo ikke forbeholdt kvinder og børn. Du kommer ikke på nogen måde til at sætte din maskulinitet over styr ved at nyde vingummierne selv.

Du er jo også nødt til lige at vide lidt om, hvad det er, du giver i gave. Der må lige noget kvalificeret kvalitetskontrol til. Vingummierne fra Wally and Whiz kan sagtens kandidere til at komme på familien top tre-liste over slik – og så er det tilmed uden nogen form for skadelige tilsætningsstoffer.

Server gourmet vingummier med god samvittighed – og de behøver ikke engang at være pakket ind først.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *