Leder du efter den helt perfekte gave til en ven, veninde eller et familiemedlem? Hvis du har svært ved at finde på gaveideer, er der en gave, som de fleste nok vil blive glade for, og det er alkohol. Det skal selvfølgelig ikke være den billige sixpack fra supermarkedet, men derimod en gennemtænkt alkoholisk gave, som siger noget om jeres forhold. Det kunne eksempelvis være en flaske Barbera d’Asti, som i måske drak engang til en hyggelig aften, eller som i måske endda kan kalde for “jeres” drink. Her kan du se mere om, hvorfor alkohol er en god gave, og hvilke typer alkohol som er de bedste at give.

Derfor er alkohol en god gave

Hvis du er løbet tør for gaveideer, er det en sikker vinder at købe noget alkohol. Især hvis du ved at modtageren er helt vild med alkohol, eller måske endda samler på en bestemt slags alkohol. Eksempelvis vin og whisky er to typer af alkohol, som man tit ser samlinger af i folks huse, og hvor du med sikkerhed kan vide, at personen vil blive glad for en ny til samlingen. Hvis du eksempelvis ved, at den person du skal give gave til samler på vin, kan du finde en god vin til en fin pris, for eksempel Barbera d’Asti. Så viser du, at du har lagt mærke til personens interesser, men du behøver heller ikke at lægge din hjerne i blød for at nå frem til denne gaveide.

Alkohol som i har haft skønne minder med

Selvom man måske umiddelbart vil stemple alkohol som en forholdsvis upersonlig gave, kan du faktisk godt gøre denne gave rigtig personlig. Hvis du eksempelvis giver en flaske Barbera d’Asti i gave, fordi at i altid drikker den, når I er sammen, eller drak den på en helt særligt og uforglemmelig aften, kan denne umiddelbart simple og upersonlige gave faktisk få rigtig meget sjæl. Pludselig bliver gaven et symbol på jeres unikke forhold, og noget som forbinder jer to med hinanden. Så alkohol kan faktisk nemt blive en rigtig god og personlig gave, hvilket man ikke umiddelbart skulle tro.

Hvilken slags alkohol skal man vælge?

For at gøre alkohol til en god og personlig gave, bør man dog tænke over, hvilken slags alkohol det skal være. Du kan eksempelvis overveje, ligesom i eksemplet fra tidligere, om personen, der skal modtage din gave, samler på noget. For hvis dette er tilfældet, er det rigtig nemt at finde en god gave. Hvis modtageren har en kæmpe vinsamling, kan du købe en vin som Barbera d’Asti, som er en rigtig fin vin, der også kan fås til fornuftige penge. Og på samme måde kan du finde en rigtig god whisky eller cognac, hvis det er det, som personen samler på. Så tænk dig om og overvej, om der ikke kan en lækker type alkohol, som vil være oplagt at give i gave.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *