Er du lidt i vildrede over manglende ideer til en studentergave til ham der snart dimitterer, så kan du med fordel læse med herunder, og få inspiration til hvordan du finder den perfekte gave til drengen der bliver student lige om lidt.

Går han på i smykker?

Hvis den kommende student på nogen måde går op i smykker, så kunne det være et fornuftigt sted at starte i jagten på den perfekte gave. Gennem de seneste 5-7 år, har der vokset en trend blandt unge mænd i alderen 16-20 år, som handler om stilede herreure. Der er heller ikke blot tale om nogle simple herreure, men egentlig er der også tale om herreure fra nogle helt bestemte mærkevarer såsom Tommy Hilfiger, Michael Kors, Skagen og mange andre. De unge mænd har en helt speciel forkærlighed til mærkevarer, og hvis du ovenikøbet kunne finde et lækkert herreur fra et af de nævnte eller andre store mærkevarer, så er du rigtig godt på vej til at give den perfekte studentergave. En ekstra detalje kan potentielt fuldføre gaven. Mange danskere vælger at lave en indgravering i smykker og særligt ure således, at studenten kan have et minde samtidig med at han har et lækkert herreur. Indgravering betyder noget helt særligt for os alle sammen, og derfor vil en indgravering, relateret til datoen hvor man blev student, et af de største begivenheder i vores liv, betyde noget helt specielt.

En citatplakat til minde om studenterdimission

Som tidligere nævnt, når vi dimitterer som studenter i gymnasiet, så er det et af de største begivenheder i vores liv, og ikke mindst er det en begivenhed som de fleste af os elsker at blive mindet om, da det er en helt speciel tid med masser af glæde og sammenhold. Et af de helt populære gaver at give til drengen som bliver student, er en citatplakat, som indeholder de citater som kendetegner studentertiden bedst. Det er en plakat som mange studenter elsker at have hængende i deres hjem, da det hver dag bringer smil og en masse fantastiske minder, som for mange giver fornyet energi og mod. Vi mener, at en citatplakat er et meget godt bud på den perfekte studentergave til ham der bliver student.

Alle elsker uforglemmelige oplevelser

Vi bevæger os i en helt anden retning med dette forslag, men et af de helt populære gaveideer er oplevelsesgaver. Hvem elsker ikke at opleve noget som man aldrig vil glemme? Det er de færreste, og netop oplevelsesgaver er nogen som drengen der bliver student, særlig foretrækker. Nogle af de populære ideer hertil, er faldskærmsudspring, helikoptertur, sejle i højhastighedsbåd og andre adrenalinvækkende oplevelser. Forhør dig ad, og find ud af hvad han kan lide, hvilke fritidsinteresser han har og hvilke drømme, så finder du måske ud af hvilken oplevelse der kunne være den helt perfekte for ham.

Inviter ham på en rejse

Vi bliver i retningen af oplevelser, så derfor anbefaler vi naturligvis også at du, hvis det er økonomisk muligt, inviterer ham på en ferie sydpå eller miniferie på 2-3 dage, eksempelvis i en storby i Europa. Unge mennesker elsker at rejse og blive rigere på oplevelser og klogere på kulturer, mennesker, natur og en masse andre ting. Benyt din fantasi, og giv den perfekte studentergave til ham.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *