Med julen følger der julefrokoster. Og med julefrokoster følger der pakkelege. Så ikke nok med, at du skal finde på julegaver til hele familien, du skal nu også finde en håndfuld pakker til pakkelegen. Men hvad skal du finde på? Der er heldigvis en masse sjove ting, som du kan vælge. Herunder får du fem gode ideer til gaveideer til pakkeleg

#1 Juletrøjer

Juletrøjer er ikke blot hyggelige – det kan også være utroligt sjove. Så ligegyldigt om du vil finde en sjov gave, som kan få hele bordet til at grine, eller om du vil finde en sød gave, så kan juletrøjer være den perfekte ide.
Juletrøjer kan fås i mange forskellige prisklasser, og du kan helt sikkert finde en eller flere, som vil passe perfekt til netop denne pakkeleg, du skal være med til.
Du kan også give dig i kast med at strikke dine egne juletrøjer – men disse vil måske være mere velegnede som julegaver, og ikke gaver til pakkelege.

#2 ”snydegaver”

Snydegaver kan være utroligt sjove, og en pakkeleg er den perfekte anledning til at give en snydegave. Du kan for eksempel pakke en pose pebernødder i en kæmpe papkasse, eller du kan lægge et stykke slik i en iPhone kasse – så kan du lave lidt sjov med den, der har kæmpet for at få fat i din gave.

#3 Slik

Slik og søde sager er en klassiske gaveide til pakkelege. Alle ved bordet vil uden tvivl blive henrykte, hvis de går fra pakkelegen med en lækker pose slik eller måske noget godt chokolade.
Alt efter budgettet kan du finde en masse forskelligt slik. Hvis I har en pakkeleg, hvor gaverne må være lidt dyrere kan du sagtens finde noget slik i meget høj kvalitet, som virkeligt vil få tænderne til at løbe i vand.

#4 Julepynt

Nogle har loftrummet fyldt med julepynt, mens andre næsten ikke ejer noget. Ligegyldigt hvem der vinder julepynt i pakkelegen, kan du være sikker på, at det falder i god jord – for man kan jo aldrig få for mange nisser.
Dette er igen en gaveide, der både kan vække latter og glæde. Hvis du for eksempel ejer en meget grim nisse, kan du altid pakke denne ind, hvis du selv er træt af at se på den.

#5 Gadgets

Små sjove gadgets er en perfekt gaveide til en pakkeleg. Alt efter, hvem der deltager i pakkelegen, kan du finde nogle billige gadgets, som helt sikkert vil få hele bordet i højt humør.

Derfor er det en god ide at lave pakkeleg

Pakkeleg er en perfekt leg for både børn og voksne, hvis der skal sættes gang i julefrokosten. Det er ofte en leg, hvor der virkeligt går konkurrence i den, og hvor der bliver kæmpet med næb og klør.
Sørg dog for, at pakkelegen ikke bliver alt for lang – slåskampen om gaverne skulle jo nødigt udvikle sig.

Når pakkelegen er slut, og hele familien sidder i sine juletrøjer, så kan julefreden endeligt sænke sig, og I kan enten grine eller græde over de gaver, I vandt.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *