Julen er hjerternes fest og en tid, hvor vi forkæler hinanden lidt ekstra. Vi laver god mad til vores nære, og vi giver hinanden gaver juleaften. Nogle giver også hinanden gaver hver søndag i advent. Men hvorfor nøjes med en adventskalender, når man kan få en pakkekalender med en gave hver dag?

Er der en mand eller dreng, du gerne vil forkæle med en pakkekalender? Så læs mere her om, hvilken slags pakkekalender du kan give ham.

Køb en færdig kalender

Vil du gøre det nemt for dig selv, så kan du købe en færdig kalender. Den nemmeste og hurtigste løsning er at lade nogen gøre arbejdet for dig. Med en færdig pakkekalender køber du alle 24 gaver på én gang. Du skal ikke tænke så meget over, hvad hver enkelt gave skal være. Du skal heller ikke rundt i forskellige butikker for at finde dem.

Sammensæt selv en kalender

Vil du sætte dit eget præg på pakkekalenderen, kan du sammensætte den selv. Så har du fuld indflydelse på hver eneste gave. Du kan også selv bestemme, om alle gaverne skal passe til ét tema, eller om det skal være blandet.

Kan du godt lide at give gaver, så vil du også selv få glæde af at sammensætte hans pakkekalender selv.

Giv ham det, han kan lide

Uanset om du køber en færdig pakkekalender eller laver en selv, skal du overveje, hvad den skal indeholde. Både den færdigkøbte og den hjemmelavede kalender kan have et bestemt tema eller indeholde alle mulige blandede ting.

Heldigvis er der mange muligheder. Så kan du nemlig give ham en pakkekalender, som passer til ham.

Vil du ramme rigtigt og gøre ham rigtig glad, bør pakkekalenderen indeholde noget, han kan lide. Du skal derfor allerførst overveje, hvad han elsker. Sæt dig eventuelt ned og skriv en liste. Noter dig alt det, han elsker. Du kan altid strege ting ud bagefter, hvis der er noget, man ikke kan putte i en lille gave. Når du har listen, så udvælg en eller flere ting og køb en pakkekalender eller 24 gaver, der passer til det.

Det gode indhold

Hvad han virkelig vil elske i en pakkekalender afhænger af, hvordan han er.

Er han glad for chokolade, så vil du ramme plet med en chokoladekalender. Er han mere til noget flydende, kan du give ham en pakkekalender med øl, spiritus eller te.

Er han din kæreste eller mand, vil en romantisk pakkekalender være passende. Søde gaver med billeder af dig og måske et romantisk brev vil gøre ham glad.

Du kan også gå den personlige vej uden at være romantisk. Til din bedste ven kan du give personlige gaver som fotos, hjemmelavede ting og indforståede jokes.

Til den sjove og legesyge type – eller ham, der ikke er så gammel endnu – kan du køre med gadgets og legetøj. Der findes legetøj til mænd i alle aldre.

Kan du ikke bestemme dig for et bestemt tema, så blander du bare løs. Det vil give spænding, at han ikke kan gætte sig til, hvad dagens gave vil indeholde.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *