Det verdenskendte danske firma Georg Jensen er en institution herhjemme, og alle lige fra mormor, spædbarnet eller konen har siden 1904 kunne finde smykker fra Georg Jensen under juletræet. Et smykke fra Georg Jensen er nemlig altid en elegant og klassisk gaveidé, der falder i god jord hos modtageren.

Vis dine følelser med Georg Jensen

Uanset lejligheden vil et smykke fra Georg Jensen være en fantastisk måde, at vise din kone at du elsker hende på. Et flot smykke er nemlig en af de mest personlige gaver man kan give sin kone; og en yderligere bonus er, at næsten enhver kvinde uden tvivl vil værdsætte netop et smykke som gave. Et smykke er desuden en gave, der varer hele livet og fungerer derfor som et godt symbol på din kærlighed til din kone, og vil være en perfekt måde at markere jeres bryllupsdag.

Magic ringen – langt væk fra Harry Potter

Georg Jensens Magic-serie er med sit innovative design en perfekt gaveidé til den designbevidste kvinde, der ønsker at lave et statement med sine smykker. Hvis din kone hører til denne kategori, så er en Magic ring første og sidste stop som perfekt gaveidé. Med Magic får du ikke en almindelig ring. F.eks. er ringen ikke engang lukket, og har en elegant diamant i begge ender. Hvis du vælger at give din kone en Magic ring, så har du desuden tre materialer at vælge imellem; nemlig guld, hvidguld og rosaguld – alt sammen selvfølgelig i 18 karat med diamanter.

Daisy øreringe – et dansk nationalklenodie

De fleste kender smykker fra Georg Jensen som Marguerit-serien, der er et vaskeægte nationalikon, der er blevet båret af alle fra Dronning Ingrid, skuespillere og almindelige dødelige. Et Daisy smykke er med sit enkle og smukke design altid en fremragende gaveidé til konen, så hvad med at prøve at forære hende et sæt øreringe med den klassiske marguerit. Et sæt øreringe kommer i 18 karat guld og diamanter og karakteristisk hvid emalje, og er så tidløst i sit design, at det vil kunne passe til både hverdag og fest. Ved at give hende et par Daisy øreringe vil du vise hende hvor meget du betyder for hende, samtidigt med at du hylder en stolt tradition indenfor dansk smykkeproduktion.

Mercy vedhænget – moderne og tidløs

Sidst men ikke mindst er et smukt vedhæng fra Georg Jensen en elegant, romantisk og enkel gave til at fejre kærligheden i jeres ægteskab. Et godt bud på et diskret, men utroligt smukt vedhæng kunne f.eks. være fra den såkaldte Mercy-serie i sølv. Med sit nytænkende bløde design er Mercy vedhænget samtidigt topmoderne og tidløst, og hylder virkelig en feminin æstetik på en smukt underspillet måde. Vedhænget er produceret i sterlingsølv, og er sammensat af en simpel kæde med en næsten afsluttet cirkel, der virkelig sætter forestillingen i gang. Mercy-serien er designet af den amerikanske designer Jacqueline Rabun, der med sine mange samarbejder med netop Georg Jensen, er garant for den høje kvalitet. Vedhænget kan fås i forskellige størrelser, der passer til langt de fleste pengepunge. Det bør dog siges, at den store model af Mercy vedhænget unægteligt vil være en gave, der vil feje benene væk under konen.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *