Har du lyst til at glæde og forkæle din kæreste lidt ekstra? Hvilket tidspunkt er bedre end julen? Hjerternes fest der hvor man forkæler hinanden lidt ekstra. Laver lækker mad til familie og venner, og shopper julegaver i massevis. Men har du allerede fundet en julegave til kæresten, og synes egentlig, hun trænger til at blive forkælet lidt mere, så skal du måske overveje en pakkekalender til hende. Læs mere her, om hvad du kan give hende!

Giv din kæreste en pakkekalender

Der er bare ikke noget mere lækkert som kvinde end at blive godt og grundigt forkælet af kæresten. Så går du, og overvejer om, du skal forkæle hende lidt ekstra i den søde tid, men du ved egentlig ikke helt, hvordan du skal gøre det, så er en pakkekalender til hende måske lige netop den løsning, du mangler.

Det er jo ikke uden grund af julen kaldes for hjerternes tid. December er nemlig en måned fyldt med dejlig julestemning, højt humør og pakkekalendere, der uden tvivl er en vigtig del af julen. Så forkæl endelig kvinden i dit liv med en pakkekalender, om så du er kreativ, og selv vil lave den, eller om du køber hende en færdiglavet, du vil uden tvivl se julestemningen og glæden sprede sig.

Lav din egen pakkekalender

Er du i det kreative hjørne, og kan ikke finde den helt perfekte pakkekalender færdiglavet, kan det være en fordel selv at gå i gang. På den måde kan du skabe lige den pakkekalender, du ønsker at give hende, og du er sikker på, at hun får noget hun godt kan lide.

Det er dog her, det nemt kan blive svært for dig. For hvis du ikke allerede er helt sikker på, hvad pakkekalenderen skal indeholde, skal du til at i tænkeboksen. For der er mange muligheder, og selv om hun uden tvivl vil blive glad bare for tanken, er der også noget fedt i kunne give hende en pakkekalender, der falder lige i hendes smag.

Der findes mange forskellige gaver, du kan lægge i pakkekalenderen, og der er helt sikker noget, der vil passe i en pakkekalender til hende. Du kan finde alt, lige fra skønheds- og hudplejeprodukter til chokolade og slik. Eller noget helt andet, som for eksempel oplevelsesgaver, spil eller julepynt. Du kan også, hvis du er rigtig kreativ blande flere af disse ting i pakkekalenderen. For laver du din egen pakkekalender er det kun fantasien, der sætter sine grænser.

Kom sikkert i mål med dine ideer

Som du nok allerede ved, er hastværk lastværk. Så start endelig i god tid så du ikke behøver at skynde dig igennem det hele. Sørg for at du har tid til at tænke over, hvad det er, du gerne vil give hende, og hvis du selv skal lave kalenderen, er det smart også at have god tid til at være kreativ, så du laver den helt rigtige pakkekalender til hende.

Synes du dog lidt at en pakkekalender kan blive dyr selv at lave, så nøjes for eksempel med at give hende en stor gave hver anden, eller hver tredje dag og find på noget sødt eller sexet, du kan skrive på en note til de andre dage. Hun vil uden tvivl sætte lige så stor pris på dine søde ord, som på en lækker creme.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *