Julen står for døren og det samme gør årets gaveindkøb. Har man den helt rigtige gaveidé, så kan det være hyggeligt at gå på indkøb. Men er man anderledes idéforladt, så kan det at købe julegaver være lidt af en prøvelse. Men fortvivl ej. Årets julegavehit til din veninde findes i neglenes verden.

Lav fine negle derhjemme

Det er populært som aldrig før at få lavet negle med gele eller shellac. Begge dele er produkter, der farvelægger og styrker neglene, så de fremstår flotte og velplejede. Man kan vælge en simpel løsning og få pålagt en enkelt farve, eller man kan gøre som mange kvinder gør og få tilføjet et ekstra element som en lille stjerne på lillefingeren eller måske mere passende for årstiden: et julehjerte. Det er nærmest kun kreativiteten, og måske en lille smule pengepungen, der sætter grænser. Så hvorfor ikke give din veninde en unik mulighed for at lave sine egne negle? Forær hende et teknikersæt med en tilhørende UV lampe til negle i julegave og scor mange point på popularitetsskalaen.

Hvad er en UV lampe til negle?

Studser du over, hvad en UV lampe til negle er? Og hvorfor den skulle være nødvendig i forbindelse med at få pålagt neglelak? Så skal svaret findes i tidsforbruget. De typer produkter, der benyttes i forbindelse med en UV lampe til negle, er nemlig nogle helt særlige former for lak, der både kan være med til at opbygge neglens form, som man kender det fra falske negle. Og som kan være med til at styrke neglen. Det er altså ikke blot helt almindelig neglelak, men produkter til den lidt mere kvalitetsbevidste forbruger. Og da sådanne produkter har en lidt længere tørretid end en helt almindelig lak, så må der tages skrappere midler i brug, når neglene skal færdiggøres. En UV lampe til negle er altså et lille apparat, hvor fingerspidserne indføres for at lade gelen tørre.

Saml en hel teknikerpakke

Du kan give en UV lampe til negle i gave til din veninde, men du kan også flotte dig og lave en hel startpakke med forskellige negleprodukter, så hun er klar til at gå i gang med neglesnedkeriet med det samme. Få evt. hjælp fra en professionel negletekniker og sammensæt årets julegave ud fra hendes råd og vejledning. Gaven kunne f.eks. indeholde redskaber som neglefile, negleklippere og nogle værktøjer til at pudse neglene. Et udvalg af farver ville også være en god idé.

Er hjemmelavede negle bedre end dem man kan købe?

Men hvorfor benytte en UV lampe til negle derhjemme, når der findes så mange negleteknikere, der sidder klar til at pålægge flotte farver på kvindenegle landet over? Får din veninde lavet negle ofte, kan der være penge at spar ved at gøre det selv. Derudover bliver neglene mere personlige, mens hun også får udløb for sin kreative side ved selv at eksperimentere med forskellige metoder og designs. Med en UV lampe til negle under juletræet går du derfor ikke galt i byen.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *