Vi har alle en person i familien, som aldrig ønsker sig noget, og som derfor er rigtig svær at finde gode gaver til. Når der skal findes gaver til en kvinde, kan man som regel vide sig sikker på, at man aldrig går helt galt i byen med et gavekort, nogle smykker eller en gavekurv. Når der skal gives gaver til mænd, kan det være svært at være ligeså kreativ.

Gavekurv til ham

En gavekurv er en god gaveidé, hvis du er i tvivl om, hvad vedkommende ønsker sig. Det kan dog være svært at finde ud af, hvad der skal i en gavekurv til ham, hvor det ofte er lidt lettere at finde på noget godt, når det er til hende.

I en gavekurv til ham er det som regel et hit med lidt forskellige spiselige godter og lidt alkohol. Hvis du kender ham godt, er det lidt lettere at vælge, om det skal være øl, vin, whisky, eller noget helt andet, der skal i kurven. Hvis du er lidt i tvivl om, hvad han drikker mest, er en god øl ofte vejen at gå.

En personlig gavekurv

Det gode ved gavekurve er, at du kan finde en kurv eller selv mikse en, som kan passe til alle. Hvis du skal give en gave til en person, du kender godt, har du virkelig mulighed for at lave en meget personlig gave. Her kan du give en gavekurv til ham, som er fyldt med alle mulige forskellige ting, som du ved, han kan lide.

Det kan være, at i har nogle interne jokes eller oplevelser, som gør, at du kan skrive et lille kort, som forklarer, hvordan du har udvalgt gaverne. Har i for eksempel nydt en bestemt øl til en mindeværdig nytårsaften, kan man lige lave en påmindelse om det i kortet og lægge den øl i gavekurven.

En gavekurv til ham du ikke kender så godt

Hvis du skal give en gavekurv til en mand, du ikke kender så godt, kan det naturligvis være svært at vide, hvad der skal i den. Det kunne for eksempel være til en kollega eller et familiemedlem, som du ikke ser særlig ofte. Her er øl, vin, drink sæt og lignende en god idé, og det er også en god idé at finde lidt spiseligt godt som for eksempel chokolade. Det falder næsten altid i god jord.

En sjov gave: ”Mandekurven”

Når det kommer til gavekurve, og hvis du kender ham, du køber gaven til rigtig godt, kan det være en sjov idé at gå all in på at give en ”rigtig” mandekurv, hvor der både er øl, cigarer, og hvad du ellers finder på af sjove ting. Med sådan en gave er det selvfølgelig fint at kende ham godt, så du er sikker på, at han synes, det er sjovt.

Hvis du for eksempel skal give gaven til en familiefar, som fylder år, kan det være en rigtig sjov gave at give som en personlig gave, der ligger lidt sjov bag. Du kan for eksempel finde et sjovt kort, der handler om at blive gammel og blød, hvor ”mandekurven” er en sjov kontrast til.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *