Vil du gerne gøre lidt ekstra for din kæreste og vise hvor omsorgsfuld og betænksom du kan være, så kan du prøve at give en pakkekalender. Med en pakkekalender får du mulighed for at give små gaver gennem hele december og skabe lidt glædelig julestemning.

Sæt dig et budget og vælg antallet af gaver

En pakkekalender kan hurtigt løbe op i mange penge. Og så er der også julegaven ved siden af. Så inden du går i gang med dette projekt, bør du bestemme med dig selv, hvor mange penge du vil bruge på pakkekalenderen. I denne omgang kan du også gøre op, hvor mange gaver du vil købe. Normalt består en pakkekalender af 24 gaver, men nogen vælger også at lave gaver til hver advent i stedet. På den måde behøver du kun at tænke på at købe fire gaver og så kan du dermed også nå at gøre lidt mere ud af de fire gaver.

Køb brugbare gaver

Hvis du beslutter dig for at give din kæreste en pakkekalender med 24 gaver, så bør du tænke gaverne godt igennem. Lad være med bare at købe noget for at købe noget, og overvej grundigt om det er noget din kæreste reelt kommer til at bruge. Der er intet miljøvenligt over køb og smid væk gaver, så hellere brug penge på nogle gaver hun bliver glad for.

Overskriften til dette afsnit er måske også lidt misvisende, da du ikke behøver at købe alle gaverne. Det kan også være at du giver en gratis massage, en rengøringsfri dag, eller et lækkert hjemmelavet måltid. Det er alle nemme gaver, som din kæreste bestemt vil synes om. Og så er det også mere miljøvenligt. Generelt er oplevelser og ting I kan lave sammen, et godt sats at gå med.

Gør lidt ud af indpakningen

Pakkerne skal naturligvis pakkes ind og det kan du gøre på mange måder. Det vigtigste er dog, at du får skrevet tal på pakkerne, da det er ideen med det hele. Du kan enten vælge at give én gave af gangen, eller du kan vælge at give alle gaver på én gang, hvor vedkommende kan have dem samlet. Derudover kan du også bruge en julesok, eller pakke dem ind i små søde juleposer.

Personlige men også frække gaver

Din kæreste vil uden tvivl sætte pris på personlige gaver. Du ved, de gaver som får dig til at tænke på hende. Eller de ting og produkter som hun kan lide at bruge. Du kan også vælge at nogle af gaverne skal være lidt frække eller intime. Som kærester kan man vælge at give en gave, som kan pifte sexlivet lidt op. Det kunne være et friskt indspark.

Har du lidt svært ved at finde på 24 gaver og har du ikke tiden til at finde på hvad de skal være, så kan du også købe en færdigpakket pakkekalender. Selvom du ikke selv har valgt gaverne, så vil din kæreste stadig sætte pris på betænksomheden.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *