Hvis du leder efter en sjov gave, som du kan give en af dine venner, så er du landet det helt rigtige sted. Det er selvfølgelig meget fint at give sine venner en fin og dyr gave, men nogen gange er det også bare sjovt at tage lidt pis på hinanden eller at give en gave, der ligger op til fest og ballade – som man naturligvis skal nyde i hinandens selskab. Man behøver vel heller ikke altid at have en årsag eller anledning til at give en gave – og da slet ikke, hvis det er en ”for sjov-gave”.

Kostumer og tilbehør til temafester ligger op til sjov og spas

Der er flere typer af temafester, der er blevet rigtig populære. Det gælder blandt andet Hawaii tema, 80´er tema og pirat tema. Den sidste har formentlig fået et ekstra nyk op ad popularitetsstigen på grund af filmen, ”Pirates of The Caribbean”. Hvis gaven ikke skal give til en fest med eksempelvis pirattema, så vil din ven højst sandsynligt komme til at deltage i en på et tidspunkt – og ellers må i jo sætte gang i jeres egen fest!

Giv den gas med en masse gejl til pirattema

Der er nemlig en hel masse fede og sjove ting med pirattema, som du kan give din ven i gave. Det er selvfølgelig oplagt med et kostume, men desto mere tilbehør, der er med, desto nemmere og sjovere er det at leve sig ind i temaet og rollen, når der skal være temafest. Her kan du eksempelvis vælge at købe noget af følgende:

  • Sjove mønter
  • En piratmaske
  • Et bøjeligt sværd
  • En oppustelig papegøje
  • Et oppusteligt sværd
  • En kikkert og øvrigt tilbehør
  • Klap til øjet

Et kostume kan forestille alt fra Jack Sparrow til Kaptajn Klo, Elisabeth Swan eller en tilfældig pirat – som naturligvis har en sjov klap for øjet! Du kan også lave et lille twist og købe en fancy maske. Et oppusteligt sværd eller en oppustelig papegøje ligger uden tvivl op til sjov og spas. Et par drinks og så er der masser af leg til barnlige voksne sjæle. Du kan også købe et lille sæt med en kikkert. Dette vil helt sikkert også lægge op til sjov og gøgl.

Find billige piratkostumer og tilbehør på nettet

Du tænker måske, at der ikke er et særligt stort udvalg af sjove ting, du kan give inden for pirat temaet. Det er heller ikke ting, du falder over hvor som helst, men du kan finde en masse sjove sager på nettet. Mange af de små ting og tilbehør kan købes for under 50 kr. og selve kostumerne kan findes for under 200 kr. Det er derfor ikke dyrt at give noget pirat tilbehør eller kostume som en ekstra ”for sjov gave” ved siden af den rigtige gave til fødselsdagen. Og det er derfor også noget, som du sagtens kan købe impulsivt for at tage lidt pis på din ven, bare fordi du har lyst til det.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *