Nu er sommeren ankommet, men du ligner stadig én som er på vinterferie. Når man skal have alt det ekstra tøj på i vinteren for at holde sig varm, ligger man måske ikke mærke til det ekstra fedt, som nemt danner sig igennem alt den lækre julemad. Men nu når det er tid til at have lidt tøj på, så kan man ikke gemme det mere. Det er på tide at tabe sig! Det er på tide at komme i form og se lidt lækker ud igen.

Vær den mest attraktive mand i dit område

Attraktiv er noget vi alle kan være. Det er ikke noget, som man er født med. Man kan se mere attraktiv ud ved at tage pænere tøj på eller sætte håret op og pleje sit ansigt og hud eller komme i form og danne sig nogle muskler. Dette er simple ting enhver mand kan gøre for at se mere attraktiv ud. Det hele handler blot om viljen til at gøre det. Nok den sværeste er at komme i form. Det kræver også mere end blot købe noget pænere tøj eller bedre hår gele. Her skal man begynde at træne, løbe og spise rigtigt. Det kan være en hård vej, men til sidst vil det være det hele værd. Plus man får det godt med sig selv, når man ved at andre kigger på dig og kan lide hvad de ser.

Lad sveden glide ned af dig og fedtet smelte af dig

Det kan lyde lidt mærkeligt og føles mere mærkeligt, men det er det hele værd. Du kommer også til at få det rigtig godt med dig selv, efter du har trænet. Man sover også bedre og kommer generelt i et bedre humør. Det er bevist at motion kan påvirke hjernen og gøre én til en gladere person. Kroppen kan godt lide at være i gang. Men der kan være andre ting, som stopper dig. Det skal jo ikke være nemt at komme i form. Man må yde og lide, før man kan nyde.

Den første udfordring man nok kommer ud for, er motivationen til at begynde at træne. Nogle gange, når man står op om morgenen og skal ud og træne, så gider man bare ikke. Det er som om hvert skridt man tager, er tungere end det sidste og man gider bare ikke. Det er meget mere behageligt blot at blive hjemme. Så kan man sætte en serie over og spise nogle snacks og rigtig hygge sig. Men det går ikke, for man skal ud og træne. Denne første udfordring kan for mange være det hårdeste. Man den skal overvindes. Og så snart man kommer udenfor døren og i gang, så kan man allerede mærke lettelsen.

Den næste udfordring kan være økonomisk. Det kan være dyrt at tage i et fitnesscenter. Det kan også være dyrt at betale for en personlig træner. Der findes mange måder, man kan gøre det billigere, nogle universiteter og gymnasier har for eksempel deres eget fitnesscenter, som man kan bruge hvis man er studerende. Men det kan være at man desværre ikke er så heldig at være i sådan en situation, hvad gør man så? Mange af de nødvendige øvelser kan man sagtens gøre derhjemme. Man træner jo kun til at komme i form, ikke til at blive den næste Arnold. Du kan nemt købe en yoga måtte eller nogle vægte og så starte derfra. Internettet har også masser af guides til, hvordan man laver øvelserne selv.

Løb lige så hurtigt som Forrest Gump

Det kan også være en god ide at løbe. Det er knapt lige så hårdt som at træne, så alle kan være med. Man er så heldig at det ikke er lige så dyrt at løbe, man skal bare ud og løbe. Dog er det varmt anbefalet at man i det mindste finder sig nogle gode løbe sko, som passer til ens fødder, ellers kan man få vabler og andre smerter og konsekvenser i sinde fødder, som kan være langvarige. Andet udstyr er mere valgfrit.

Man møder nok den samme første udfordring her også; at det kan være svært at komme ud ad døren og i gang. Og der er desværre ingen kur på den, andet end at kæmpe sig igennem omklædningen og tage det ene skridt efter det andet og komme afsted. Hvis man har lyst, kan man eventuelt invitere en ven med, som kan gøre det hele lidt mere flyvende. Så har man for det første mere motivation til at tage af sted og man mærker nok at sine ben ikke bliver lige så tunge.

Når det så er overstået, så handler det ellers om at komme igennem løbeturen. Her er der også meget pres på at ignorer den lille stemme i hovedet, som siger, at nu har man løbet langt nok og man kan godt tillade sig at vænne om og løbe tilbage. Der findes en del måder at komme igennem dette. Hvis man er den konkurrence fokuseret type, så kunne man udfordre sig selv, med hele tiden at løbe længere end sidst. Eller man kan tage underholdning med til sig selv på turen, i form af et sæt hovedtelefoner og så ellers en masse musik eller nogle podcasts eller hvad end man kan lide og lytte til.

Den sidste bro, som man skal over

Til sidst er der kun en bro tilbage. Og det er maden. Det er på ingen måde fysisk hård eller svær at overvinde, man skal blot være opmærksom på hvad man spiser. Hvis ikke musklerne indtager nok føde, så kan de ikke vokse og man kan ikke få den krop man søger. På samme måde, hvis kroppen indtager for meget fedt, så tager man også på samtidigt. Det er en svær balance, men hvis man laver sine lektier ordentligt, så kan det sagtens lade sig gøre. Man kan skrive ned hvor meget man har indtaget, hver gang man spiser. Man skal selvfølgelig også holde op med at tage snacks i løbet af dagen, men den er lidt en selvfølge.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *