Skal der holdes fest så er det godt med godt med god forberedelse. Skab dig derfor en nyttig to do liste. Den vil skabe et bedre overblik og her kommer ideer til hvad du kan fylde ind i din liste så du kan planlægge festen på bedst mulig vis.

Antal gæster

Når du ved hvor mange der kommer til festen sådan ca, så kan planlægningen af festen for alvor gå i gang med detaljerne. Så start med at finde ud af hvem der skal med, der efter så sørg for skabe en fornuftig senest svar dato i indbydelserne.

Lokation

Hvor i vil afholde festen er naturligvis noget af det første i skal finde ud af, nu i ved nogenlunde hvor mange der kommer – ja så kan i vælge hvor i vil afholde festen. Det er at finde gode lokaler, hvor der er plads nok, men det hænger også sammen med om i vil lave maden der hvor festen afholdes.

Maden

Har i en festarrangør?

Laver i selv mad?

Mad ude fra?

En ven er måske en god kok?

Drikkelse

Kan varmt anbefale abc-lavpris.dk, hvis i skal købe drikkevare ind til en fest. Det findes dog kun på fyn og i jylland.

Ellers kan sådan noget som en slush ice maskine til fødselsdagen eller hvilken anden anledning være en god ide, det er anderledes og man kan skabe lækre cocktails til små penge.

Underholdning

Sange og taler til festen holder humøret højt og er med til at levere gode personlige, find inspiration hos www.festsangetaler.dk

Andre festlige indslag kunne være:

En komiker

En tryllekunstner

Karaoke

Havespil

Et band

En jukebox

En DJ

Anderledes oppyntning

Give festen et tema vil helt sikkert sætte et underholdende præg på festen. Det sætter måske lidt krav til gæsterne men de vil synes det er sjovt.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *