Er du en af de mænd, som aldrig har et kondom på sig? Hvis du er en af dem, bør du bestemt overveje at lave om på denne situation. Der er rigtig mange fordele ved altid at have et kondom på sig. Hvis du altid har kondomer på dig, garanterer du dig og din fremtidige sexpartners sikkerhed og sørger automatisk for, at ingen af jer får kønssygdomme eller bliver gravid. Det er altså ikke så svært at sørge for altid at have et par kondomer i jakkelommen eller pungen, og i forhold til alle de frygtelige situationer der kan komme ud af ubeskyttet sex, bør det slet ikke være et spørgsmål, om man har kondomer på sig.

Sikkerhed frem for alt

Sikker sex er vigtigt, og dette statement går hånd i hånd med kondomer. Hvis man ikke har en fast sexpartner, er det især vigtigt, at man er opmærksom på om pigen, man er sammen med, er på p-piller eller anden prævention. Selvom dette skulle være tilfældet, er det altid en god ide at bruge kondom alligevel, for hvis du godt kan lide at have det sjovt, når du er i byen, er det altså svært at vide, hvad man tager med sig videre – og det samme gør sig gældende for hende, du har sex med. Den sikreste prævention, hvis man skifter sexpartnere regelmæssigt, er altså kondomet, og derfor er det en rigtig god ide altid at have kondomer på sig.

Man ved aldrig, hvornår man har brug for kondomer

En anden grund til altid at have kondomer på sig er, at man aldrig ved, hvornår man får brug for dem. Hvis man ikke har en fast sexpartner og godt kan lide at have de såkaldte engangsknald, er det ikke altid, at man ved, hvornår man skal have sex igen. Derfor bør man ikke vente med at købe kondomerne, til at man rent faktisk skal bruge dem – men derimod bare altid have kondomer på sig. På den måde er du altid klar til at have sikker sex – også selvom det kommer meget uventet.

Det er ikke så svært

Når det handler om sikker sex, bør man ikke gå på kompromis med noget. Det er slet ikke svært at sørge for, at der altid er nogle kondomer i lommen eller i pungen, og i forhold til alle de dumme ting, som kan komme ud af ubeskyttet sex, er det også det mindste man kan gøre. Når dette er sagt, bør det heller ikke kun være manden, som altid har kondomer på sig. Sikker sex er et delt ansvar, og begge personer, som er involveret i denne akt, bør have kondomer på sig, så der ikke er nogen grund til at have ubeskyttet sex. Så hvis du ikke allerede er forberedt og har kondomer på dig til alle tider, bør du bestemt sørge for at have det fra nu af.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *