I vennekredsen er der brug for oplevelser, som I kan være fælles om, og som I kan huske tilbage på og snakke om i lang tid. Når I er til spænding, sjov og overraskelser, er det oplagt for jer at besøge et Mystery Room.

Oplevelsen er også kendt under navnet Escape Room, som er en type oplevelse, som bliver mere og mere populær og udbredt i Danmark.

Hvad er et Mystery Room?

Escape Rooms er oplevelser, som er inspireret af gaming og spil i den virtuelle verden. Her gennemføres der baner, som foregår på tid, og hvor det er op til karaktererne at løse en række opgaver, forhindringer og gåder undervejs i et spil.

Escape Rooms er virkelighedens udgave af spillene. Her bliver du sammen med dine venner lukket inde i et rum, hvor det er op til jeres samarbejdsevner, kreative tankegang og tekniske snilde at nå ud, inden tiden er gået.

Der findes mange forskellige Escape Rooms i Danmark, hvor I får de fleste valgmuligheder i København.

Hos en udbyder er der mulighed for at vælge imellem forskellige Mystery Rooms, så I kan udvælge jer det rum med den tematik, som passer til jeres smag og interesse.

Hvordan foregår oplevelsen?

Oplevelsen foregår ved, at I som vennegruppe bliver låst inde i et Escape Room, hvor I vil støde på opgaver og gåder, som I skal løse for at kunne nå ud i tide. I har som regel 60 minutter til at løse samtlige gåder.

Hos en udbyder vil der altid være forskellige temarum at vælge imellem. Der kan vælges rum med særlige effekter og ekstra underholdning. Hos et Escape Room vil I altid blive mødt af professionelt og hjælpsomt personale, som vil sørge for, at I får den bedste oplevelse.

Der er ingen farlige momenter forbundet med oplevelsen. Det er derimod en type oplevelse, som byder på adrenalinkick, spænding, sjov og kreative udfordringer. I får masser af sjov i vennegruppen, når I skal samarbejde om at nå ud fra rummet i tide, før de 60 minutter er gået.

De forskellige opgaver vil stille krav til jeres evner i forhold til at tænke både taktisk og kreativt.

Der er garanti for en sjov eftermiddag eller aften sammen, når I befinder jer i et Mystery Room.

Sådan finder I jeres favorit Escape Room

Når I skal finde frem til det Mystery Room, som skal danne rammen om jeres sjove og spændingsfyldte oplevelse, er det en god idé på forhånd at have undersøgt de forskellige temarum hos den pågældende udbyder.

Her kan I sammen gå på opdagelse i de temaer for rum, som I kan blive underholdt af. I får som regel 4-6 forskellige temaer for rum at vælge imellem. Hvert rum er på udbyderens hjemmeside kategoriseret i forhold til omfang af spænding, mystik og underholdning. Hvis I ikke er til mange spændingsfyldte overraskelser, kan I gå efter de rum, som dominerer på underholdningsværdien.

Der er garanti for at finde flere rum, som kan skabe rammen om den uforglemmelige oplevelse i vennekredsen, som I kan snakke om i lang tid efter begivenheden.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *