Nogle gange ønsker man at holde en fest og indimellem ønsker man at gøre lidt mere ud af det end ellers. Der er mange måder hvorpå du kan holde en vild fest og vil blive husket mange år frem i tiden som den bedste af slagsen. Den perfekte og vildeste fest skabes igennem flere forskellige parametre. Du kan fx vælge at fokusere på stemningen, på drikkelsen, musikken og underholdningen. Hvis disse ting er i orden, kan det ikke gå helt. Alt dette kan du læse mere om nedenfor.

Skab den rette stemning

For at skabe den rette stemning til den vildeste aften er det i første omgang lokationen der skal tages stilling til og vurderes. Du kan vælge at leje et lokale eller du kan afholde det hjemme hos dig selv i vante omgivelser. Når lokationen er på plads, er det næste der skal vurderes hvad det er for en slags fest det skal være. Skal det fx være en drengerøvsaften kun for drengene, eller må der komme damer med? Begge dele kan skabe en god fest, men det er også to meget forskellige fester der her er tale om.

Lej en bartender for en aften

Man kan ikke sige fest uden at tale om alkohol, som er en naturlig del af festen og planlægningen heraf. Til en god fest slår fadøl aldrig fejl, men skal festen peppes lidt op og være en anelse mere sofistikeret, kan man nemt supplere ved at leje en bartender. Dette er den optimale måde at få de bedste og mest velsmagende drinks. Lej en bartender og få stil på festen ved at have en professionel til at lave drinksene, der helt sikkert både vil være flotte og velsmagende. Når man lejer en bartender, vil det typisk foregå sådan at denne har alt alkohol og ingredienser med til at lave de perfekte drinks, så man ikke skal tænke på noget. Lej en bartender i de antal timer du ønsker og få den perfekte og vildeste aften med stil.

Sørg for god musik

Ingen fest uden musik! Denne del skaber nærmest halvdelen af festen og er noget der skal indtænkes i god tid for at få en helt perfekt aften. Sørg evt. for at playlisten er opdateret med de nyeste hits eller lej en DJ til formålet. At leje en DJ foregår ligesom at leje en bartender, ved at der kommer en professionel ud med sit eget udstyr og sørger for at man resten af natten ikke skal spekulere på musikken eller playlisten.

Tænk på underholdning

Til en vild fest skal der også være underholdning. Helt traditionelt kan man gå med druk-spil, men man kan også opstille fx bordtennis eller bordfodbold, som for de fleste er et hit. Det kan også være et hit at opstille en træstub og slå søm i med sine kammerater. Til enhver fest er kortspil og terninger også næsten selvskrevet og vejen til succes. Afholdes festen udendørs er der mulighed for større udfoldelse fx via øl-bowling, kongespil eller lignende.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *