Når det kommer til mode så er der mange huskeregler, tips og tricks som man kan vælge at gå efter. Mode er vigtigt for mange mennesker, da det kan være smukt og interessant design, som du udtrykker gennem dig selv. Derfor er mode og design en vigtig hobby for rigtig mange mennesker. Det kan dog alligevel være svært for mange mennesker, at finde den helt rigtige balance i ens outfit. Ofte prøver man, skifter tøj 15 gange og ender alligevel med at være utilfreds med det tøj som man har på. Derfor er det en rigtig god ide at finde inspiration gennem blogs og modemagasiner. Det kan godt tage lidt tid, men når du først finder det perfekte ur, så vil du ikke have lyst til at tage et af igen. Se urene her.

Prikken over i’et

At skabe et godt outfit kan være svært, og det kræver ofte at der er en hvis form for balance i outfittet. En god balance med smykker, en god balance i farver osv. – her kan du selvfølgelig ligge vægt på, hvad du synes er allerpænest. Det kan være super svært at finde den rette balance.

Et godt trick er at fokusere på hele outfittet – mange mennesker har tendens til kun at fokusere på fx tøjet. Her kan det gøre underværker for outfittet hvis du bløder det op med nogle smykker eller ure.

Ure kan i høj grad være med til at sætte prikken over i’et på et outfit. Det hele ligger i detaljen, derfor er det vigtigt, at du gør dig tanker om, hvilke detaljer du påtager dig.

Ure er både vigtig i herre- og dame moden. I herremoden kan ure være med til at give et maskulint strejf – selvfølgelig afhængig af ure design. Det kan være en god ide at have forskellige former for ure, eftersom det kan passe godt til forskellige outfits.

Man siger ofte at det svaret ligger i detaljen – derfor er det super vigtigt at man i ens outfit har styr på detaljen – dette gælder især ure, smykker og sko. Kan man se at dit ur og at dine sko er velovervejede, så er du allerede et godt stykke på vejen. Gå ikke på kompromis med dine ure, dine sko og din generelle stil og udstråling, men dyrk i stedet dig selv og gå op i dig selv og gå op i dit selve udseende. På den måde har du en større chance for at blive mere glad og tilfreds i din hverdag.

Find dine ure

Det kan være en god ide at finde inspiration til den rette ure mode gennem modemagasiner og gennem blogs. Moden for ure skifter ofte, men det er vigtigere at du finder ud af hvad DU kan lide, og ikke udelukkende efter hvad som trender lige nu – på den måde ville vi blive nødt til at skifte vores garderobe ud fire gange om året – og det er der jo ingen som har tid, (penge) eller lyst til.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *