Hvorfor er det nu lige det er? Du kunne have noget at gøre med kønssygdomme, det kunne være, fordi du ikke er klar til at blive forælder. Eller det kunne også bare være en vane.

Det kunne være, at du bare blev vant med at have et kondom på dig. Så kan alle argumenterne være ligegyldige, så længe du også husker at bruge det.

Et kondom kan være lige det, du har allermest brug for i en presset situation. Eller det kan være, du er en fantastisk ven i en presset situation.

Sex er ikke altid planlagt – og kondomer kan være redningen

Ved du altid lige præcis hvornår, du skal dyrke sex? Eller har du før prøvet at blive overrasket? De fleste vil nok tilskrive sig sidste gruppe, så hvorfor i alverden skulle du ikke være forberedt på det?

Det vil være så uheldigt ikke at have et, hvis chancen byder sig. Så som en fantastisk huskeregel, så hav det altid på dig! Du bliver glad for det i længden – uden tvivl.

Der er en årsag til, at det var så stor en revolution, da kondomet endelig kom til verden, så alle kunne bruge det. Det er nemlig fantastisk til at undgå graviditet og sexsygdomme.

Og så har det også en anden funktion, det er utrolig praktisk. Efterladenskaberne bliver i kondomet, som du så kan smide ud. Bare husk aldrig at smide det ud i toilettet!

Bær altid kondomer, brug dem, når chancen byder sig. Kom dine kondomer i skraldespanden, når du er færdig med det. Og find dig så et nyt, så du altid har et på dig.

Alle elsker en god ven

Der kan være situation, hvor du tænker, at du ikke behøver have et på dig. Du er i et fast forhold og bruger måske slet ikke kondomer.

I det tilfælde vil det stadig være en fantastisk idé at have et kondom med dig. Først og fremmest kan det ske noget uheldigt, som du helst ikke vil have for mange minder fra.

Derudover kan du være en rigtig god ven, hvis de står og mangler. Så selv hvis du er i et fast forhold, er det en god idé at have et kondom på dig – altid.

Så skal det også lige nævnes, at kvinderne ofte går igennem et væsentlig større besvær på dette område. Det er både økonomisk og det kan være ubehagelige omstændigheder, som mænd ikke skal igennem på samme måde. Så i sympati, er det næsten det mindste, vi kan gøre.

Tænk på konsekvenserne

Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for en lige smule prædiken. For har du virkelig tænk dig ordentlig om, når du vælger at begynde uden kondomet, er sat på?

Eller er det bare en hurtig beslutning, fordi i begge tænker på helt andre ting? Det er nok det sidste. Og det er rigtig ærgerligt, for hvad så, når hun ikke for menstruation, når du får en kedelig besked hos lægen.

Ville du så ikke hellere bare have brugt de kondomer, du jo altid har på dig.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *