Det er almindeligt kendt verden over, at mennesker skal begynde at passe bedre på vores jord og miljø. Havene flyder over med plastik, som man ikke kan komme af med, og der ligger efterhånden skrald alle vegne. Det er en ærgerlig kultur, der er skabt. Men et andet stort problem er faktisk også det forbrugsmønster, som mange mennesker i dag har. Det forbrug hvor man køber nye ting virkelig ofte, og ting der ikke er miljøvenlige – heriblandt også tøj.

Tøjindustrien er skræmmende miljøskadelig

Tøjindustrien kan bestemt ikke se sig bort fra at være skræmmende skadelig for miljøet. Der bliver produceret alt for meget tøj i forhold til, hvad man reelt har behov for. Rigtig mange mennesker vælger at købe billigt tøj, som de blot smider ud, når de bliver trætte af det. Tøjet er dermed ikke lavet hverken miljøvenligt eller med gode vilkår for dem, der har produceret det, og ydermere ender det som affald, før det overhovedet er slidt.

Sådan bør det jo selvfølgelig ikke være, med tanke på den miljømæssige krise som verdenen efterhånden befinder sig i. Mange er heldigvis blevet bedre til at tænke i miljøvenlige løsninger, når det kommer til biler og til forbrug af strøm, men du kan faktisk også gøre en stor forskel, når det kommer til dit valg og forbrug af tøj.

Gå efter miljøvenligt tøj

Det er klart, at man er nødt til at have tøj at komme på kroppen. Det kan skal ikke diskuteres, og det kan ikke være anderledes. Men når det er sagt, så bør forbrugeren kigge på, hvad det er for noget tøj, som de køber. Her er der nemlig enorme forskelle på, hvor miljøvenligt tøjet er, og har du lyst til at gøre en forskel, så kan du meget let begynde lige her. I stedet for at købe en hvid, billig herre t-shirt, som er lavet med dårlige miljømæssige vilkår, så kan du købe bambus t-shirts til herre, som lige netop er lavet med omtanke for miljøet. Bambus tøj er nemlig langt mere miljøvenligt end meget andet tøj, der bliver produceret.

Mange fordele ved bambus tøj

Der er mange fordele ved bambus tøj. For eksempel med en bambus t-shirt til herre, den holder nemlig både farven, faconen og dens lækre blødhed utrolig længe. Hvorimod andre t-shirt hurtigt bliver falmede i farven og mister deres facon. Bambus tøj er lavet af bambus, men selvom det oprindeligt kommer fra en plante, så er det enormt elastisk og lækkert at have på. Det sidder flot på kroppen, og det holder i utrolig lang tid. Det bliver heller ikke stift efter mange ture i vaskemaskinen, som en billig bomulds t-shirt ofte kan gøre.

En anden fordel ved bambus t-shirt til herre er, at de er temperaturregulerende, det er en fordel, som mange synes virkelig godt om, når først de har prøvet dem. Så hvis du gerne vil leve mere miljøvenligt, så kan det være en god ide at skifte dine herre t-shirts ud med bambus t-shirt til herre og dermed få en t-shirt i virkelig god kvalitet, og som er miljøvenlig.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *