Når det gælder vinduespudsning, skal man aldrig gå ned på udstyr. Det er svært nok i forvejen at finde tid til at pudse vinduerne og ovenikøbet gøre det effektivt og på en måde, der gør, at man ikke efterlader ”helligdage”. Enhver hus, villa, rækkehus, sommerhus eller lejlighedsejer ved, at det kan være besværligt med vinduespudsning, især hvis man har at gøre med vinduer i højden. Derfor vil vi i denne artikel se lidt nærmere på, hvordan man kan gøre vinduespudsning nemmere, sjovere og mere effektivt med et decideret sæt til vinduespudsning. Læs med her.

Du behøver kun fire ting

Du har måske en gammel skraber til vinduerne og bruger noget opvaskemiddel og et gammelt viskestykke til at tørre efter. Her kan der være pletter og små streger, der bliver efterladt, fordi man ikke har det rigtige udstyr og den rigtige sæbe. Men fortvivl ej. Med fire simple rekvisitter i et decideret sæt til vinduespudsning er du allerede godt kørende. Det drejer sig om, at du køber et samlet sæt, der består af noget special vinduessæbe, der hedder Buzil Planta View. Dernæst får du både en almindelig skraber og en skraber med et indvaskerbetræk på, der hedder Zebra. Dernæst følger der også håndtag til skinner og en skinne med soft gummi.

Skab et pletfrit hjem med pudsede ruder

Det er et godt spørgsmål hjem, der synes både rent og hyggeligt på samme tid. Er der ”for” rent, kan det virke sterilt og ikke så stemningsagtigt, og samtidig, hvis der er for beskidt, kan det synes uhygiejnisk og skabe en dårlig indendørs lugt. Dermed er det et godt spørgsmål, hvordan man skaber et hyggeligt hjem, der oser af god stemning og renlighed på samme tid. Her kan et hjem med effektivt og nypudsede ruder være noget af svaret herpå. For det skaber nogle dejlige rum, der tilgodeser begge faktorer i for hjemmets beboere. I kan både kigge ud af vinduerne og samtidig føle, at hjemmet er velholdt og dejligt rent.

Skab et dejligt ritual om vinduespudsning

For at være ærlig, så kan det synes lidt kedeligt at pudse vinduer. Her kan man dog gøre meget for, at det bliver en god oplevelse ved at skabe et dejligt rengøringsritual omkring det. Sæt for eksempel noget god musik på, åbn en sodavand og skab en dejlig stemning med nogle led lys rundt omkring. Hermed er der allerede grobund for, at dit sind og din sjæl vil synes, at det er lidt sjovere, dejligere og rarere at pudse vinduerne med et sæt til vinduespudsning.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *