En lejlighed til en ung og maskulin mand, der bor i en Lejebolig Gilleleje eller Hillerød, er ikke fyldt med pastelfarver og blomsterdesign. Hvis der stadig er folk derude, som tror, at mænd ikke har udviklet en sans for stil, er det ikke sandt. Det bedste bevis er de eksempler, vi vil komme med, der fint illustrerer, hvordan man kan indrette sit hjem som mand. De er et mix mellem forskellige stilarter, der er klare og tydelige linjer, som er fyldt med detaljer, som reflekterer maskuliniteten.

Det skal du undgå i indretningen

Hvis du gerne vil bevare det maskuline touch over din indretning, er det vigtigt, du undgår at have pastelfarver og vibrerende farver som lyserød, lilla eller rose. Du skal have dristige farver, som er stærke og dramatiske. På den måde gør du stedet mere stilet og elegant.

Mørke møbler med lyse detaljer vil være en perfekt løsning for samtlige værelser. Du kan også tilføje andre vibrerende farver som eksempelvis orange, hvid, rød eller gul i form af dekorative genstande.

I forhold til planter kan det godt være en god ide med planter, men så er det vigtigt, det er planter og ikke blomster. De mest maskuline planter er de, der har ét stort blad, som står for sig selv og fylder meget.

Her er vores bud på, hvordan man kan indrette sit hjem på en maskulin måde

Der er mange måder, man kan gøre sit hjem maskulint i dets udseende. Man kan eksempelvis skabe murstensvægge i rummet. Om de er lyse eller rød/orange i farven er for så vidt underordnet. Sort er også en mulighed.

Mørke træfarver i form af gulv eller døre er også en fin mulighed for at skabe et interiør, der indikerer orden og – vil nogle mene – magt.

Når det kommer til tæpper, kan man sagtens have et stort og tykt tæppe i eksempelvis blå og rødlige farver. De går godt i spænd med hinanden, og det er en fin ide at have et glasbord, man kan se igennem.

Farver, spejle og malerier

Det er også muligt at skabe en vis form for biblioteksstemning i sit hjem, hvis man er til det. Det kan være, at man har en stor reol med bøger i en flot mørk træreol. Gulvet kan være fyldt med tæpper i eksempelvis gule farver. Så kan der være behagelige sofaer, som giver et godt touch til lejligheden, man kan sidde i. De kan være grå, gule eller lignende.

Spejle kan også bidrage til den gode maskuline stemning. Der kan være et spejl med bred sort kant i en af endevæggene, hvor der er en lampe i metal op af spejlet.

Malerimæssigt kan man sagtens have malerier hængende, der er simple i farverne. Det kan blandt andet være malerier, der er hvide, og som har enkelte mørke farver over sig.

Metallignende farver er også en ide. Sølv det samme.

Ens seng må gerne være sort og have sort dynebetræk. Grå puder er ikke dårligt for at bevare det maskuline præg.

Derved kan du indrette din lejebolig i Hillerød eller Gilleleje på en maskulin og smart måde.

Du kan nemt finde en lejebolig i Hillerød på Facebook.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *