Mænd kan til tider blive bombarderet med information om produkter, og derfor bliver du informeret her, så du køber den helt rigtige barbermaskine.

Det at barbere sig er vigtigt, hvis du gerne vil se velsoigneret ud. Man kan selvfølgelig sige, at det er kommet på mode, at mænd vælger at gro deres skæg stort. Det ses blandt andet i hipsteruniverset, hvor det at have et stort skæg er et must. Hvis du derimod skal til en vigtig jobsamtale, er det nok ikke uvigtigt, at du i hvert fald ikke ligner enten en viking eller hulemand. Derfor anbefaler vi, at du altid har en barbermaskine klar, der kan hjælpe dig.

Plusser ved barbermaskinen

Hvad er fordelene og ulemperne ved barbermaskiner til mænd?

På positivfronten kan det siges, at du nærmest ”snyder” ved at bruge en barbermaskine. Det gør du af den simple grund, at det går meget hurtigere, når du bruger en barbermaskine, end hvis du bruger en skraber. Det går hurtigt, og det er meget let. Du behøver heller ikke at være bange for, at du kommer til at skære eller snitte i dig selv og på den måde give dig selv sår. Noget andet positivt ved barbermaskinen til mænd er, at den er god ved din hud – den giver dig ikke dårlig hud. Ej heller belaster den din hud på nogen måde.

Det kan virke som om, at barbermaskinen er dyr. Men det er den ikke, fordi den holder længe. Det gør, at barbermaskinen er en langtidsinvestering.

Minusserne ved barbermaskinen

Det, der er ulempen ved barbermaskinen, er, at barberingen ikke bliver lige så tæt. Hvis du bruger andre metoder som eksempelvis skraberen, bliver det ofte mere præcist.

Sådan vælger du den rigtige barbermaskine til mænd

Det er vigtigt, du gør dig overvejelser om, hvilken slags barbermaskine du vil have. Skal det være en, der vil blive taget i brug hver dag, eller skal det være en, du bruger lidt sjældnere? Der findes barbermaskiner til hver enkelt af de, du vælger. Det er særligt de roterende barbermaskiner, der er gode at tage i brug, hvis du kun vil barbere dig selv et par gange om ugen eller sjældnere.

Du skal selvfølgelig også kigge på, hvordan batteriet er. Der er nogle, der kan holde på batteriet i lang tid, mens andre nærmest konstant skal oplades. Der findes også de barbermaskiner, som er genopladelige. De er særligt gode, hvis du ofte er ude at rejse.

Våd eller tør?

En anden nøglebeslutning er, hvorvidt du vælger en barbermaskine, som er våd eller tør. Hvis du barberer dig selv, når du er tør, går det stærkt. Det er en nem måde at gøre det på. Der er dog nogle barbermaskiner, der kan blive brugt, mens de er våde. Det vil sige med eksempelvis barberskum eller lignende. Der er sågar nogle barbermaskiner, du kan tage med ind i badet. Det er vigtigt, at du læser instruktionerne og brugsvejledningen, inden du tager dem i brug. Så ved du, hvor maskinen kan bruges.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *