Der er ingen tvivl om, at mænd i dag møder lidt et tabu, når det kommer til det kosmetiske område. For generelt set, så kan det være let at føle, at man bliver set ned på, hvis man overvejer Botox behandlinger som mand.

Og måske har du selv oplevet det samme – eller måske tænker du det! Men virkeligheden er altså en anden, for der er efterhånden en hel del grunde til, at Botox også kan være til mænd.

Rynker kan være trælse uanset køn

På et tidspunkt, så kommer vi alle til at ramme en alder, hvor rynkerne bliver lige lidt tydeligere, end vi egentligt gerne vil have dem. Det er selvfølgelig ikke særligt sjovt, men hvorfor skulle det så afholde dig fra at få lavet det om?

Netop her er Botox jo et middel, som kan hjælpe rigtigt meget. For mænd får jo ligeså mange rynker som kvinder, og det er der ikke noget at lave om på. Heldigvis kan sådan en behandling være med til at give ansigtet lidt livskraft tilbage, og det er der bare nogle mænd, som gerne vil have.

Man behøver ikke ende med det stive ansigt

I dag, så er der mange, som forbinder Botox med et stift ansigt, som slet ikke kan lave nogle udtryk. Sådan er det heldigvis ikke i virkeligheden, og man behøver ikke ende ligesom Michael Jackson.

Vigtigt er det dog, at du ikke bare vælger en behandling og så kigger efter bagefter. Det er helt essentielt, at du rent faktisk sætter dig ned og har en samtale med en professionel behandler om, hvad du gerne vil have, og hvad de kan tilbyde. Det er det, som gør, at du ikke ender med en behandling, som du ikke bliver glad for!

Hurtigt og nemt

Er der noget mere traditionelt mandligt end noget, som tager meget kort tid, og som så holder længe? Er en hurtig behandling, som kan holde i flere måneder ikke noget, som enhver mand drømmer lidt om?

Botox er netop sådan en behandling. Her tager en behandlingssession ofte under 10 minutter, fordi proceduren er relativt simpel og let. Til gengæld, så bliver resultatet også siddende imellem 3 og 6 måneder alt efter, hvad du har fået lavet og dit ansigt. Det er altså en fantastisk måde at få langvarige resultater på, uden at det kommer til at koste en masse tid.

Vil du gerne have skulpteret ansigtet mere?

En populær måde at bruge Botox på i dag er, at man rent faktisk ikke bare fjerner rynkerne – man prøver aktivt at forme ansigtet, så det får en lidt anderledes form.

Dette er blevet utroligt populært blandt mange mænd, fordi man netop kan fremhæve bestemte dele af ansigtet, så det ser ud på den måde, som du netop gerne vil have det. Selvfølgelig kan du ikke komme til at ændre på hele din ansigtsform, men lidt har jo også ret og kan virkeligt ende med at give markante resultater.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *