Det lyder måske en kende overflødigt, men der er faktisk visse fordele i at have en smart nøglering – udover at holde sammen på ens nøgler. Der kan være personlige eller praktiske årsager til dit valg af nøglering, men uanset hvad, vil disse fem nøgleringe sandsynligvis være øjenåbnere for de uindviede.

Energizer LED Keychain Light nøglering

Du kender det sikkert. Det er sent om aftenen, og du er netop stået ud af bilen og fumler nu med at få nøglen ind i nøglehullet. Som du sikkert er klar over, kan dette være en nærmest umulig opgave. Løsningen på dette problem er en nøglering med indbygget lommelygte. Du har måske allerede prøvet denne type nøglering før, men er blevet skuffet over den generelt dårlige kvalitet, hvor pæren går ud efter få dages brug. Med Energizer LED Keychain Light behøves du nu ikke længere stå frustreret tilbage i bælgmørket. Her er virkelig tale om et kvalitetsprodukt, der har et ekstra langt batteriliv (der i øvrigt kan udskiftes) og kan anvendes uafbrudt i op til to timer. Desuden har LED nøgleringen en særdeles lang lysrækkevidde på 18 meter med tre forskellige lygtefunktioner (stærk, svag og blink); og der er selvfølgelig rigelig plads til nøglerne ovenikøbet.

Swiss + Tech Multi-Tool nøglering

Dette er nøgleringen til udendørspersoner med håndværkssnilde. Forestil dig den klassiske Swiss Army lommekniv, men som nøglering, og du har Swiss + Tech nøgleringen. Denne handy nøglering kommer med et glimrende udvalg af værktøj, som kan anvendes til et utal af håndværksmæssige formål – både indendørs og udendørs. Swiss + Tech leveres i et elegant design i stål, der er beregnet til at kunne tåle nogle hårde tæv, og har endda en lommelygte indbygget. Dette er virkelig en nøglering, der er mere end blot en gave til manden der har alt.

Fencher nøglering

Denne ”farfar” model er en vaskeægte klassiker. Fencher nøgleringen er udover et samlingspunkt for dine nøgler også en slidstærk øloplukker, hvis der lige skal knappes en fyraftensøl op i en hurtig vending. Problemet med mange nøgleringe med øloplukkere er, at det kan være vanskeligt at åbne sin øl eller sodavand. Dette problem elimineres fuldstændigt med Fencher nøgleringen, der faktisk fungerer lige så godt som oplukkeren i køkkenskuffen. Nøgleringen er desuden beregnet til hård brug med anti-rids overflade og letvægts design. Sidst men ikke mindst har Fencher nøgleringen en stor og en lille nøglering, der nemt kan adskilles fra øloplukkeren, hvis du skulle foretrække dette.

Orbitkey i lyst læder

Orbitkey er mere en nøgleholder end en nøglering. Ikke desto mindre er denne fantastisk elegante nøgleholder værd at nævne på denne liste. Orbitkey er en hyldest til minimalistisk design og funktionalitet, og leveres i førsteklasses læder med plads til seks nøgler. Selve nøgleholderen er på størrelse med en usb-nøgle (og minder i øvrigt også om den i udseende), og passer perfekt i lommen uden på nogen måde at genere. Denne nøgleholder er perfekt til dem, der normalt har deres nøgler løse i lommen sammen med smartphonen. Med Orbitkey slipper du simpelthen for de mange ridser på telefonen, og ikke mindst nøglen i låret når du sidder ned i bussen eller bilen.

MFI iPhone nøglering

Denne smarte nøglering er designet med henblik på din IPhone og iOS-enhed, hvor du direkte fra lommen kan oplade din IPhone. En yderligere bonus er, at man endda kan bruge nøgleringen til at overføre dine data til din telefon. Nøgleringen leveres i en diskret brun farve i form af en flettet løkke, og har desuden et kabel på knap 40 cm, som nemt kan tilsluttes nøgleringen. Her er virkelig tale om en nøglering til det nye årtusinde.

Se flere på noegleringe.dk.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *