At vælge briller kan være en stor beslutning. For man kan på sin vis anskue det som et slags ansigtssmykke, der skal passe til alt det tøj og alle de andre smykker du tager på.

Det er ofte det første som folk ser når de kigger på dig og man kender det selv, at hvis folk har fået nye briller kan det gøre en meget stor forskel for hvordan de ser ud.

Når du skal vælge briller kan du for eksempel besøge din optiker og vedkommende vil hjælpe dig med at finde nogle briller. For hvis der er nogen der kender betydningen heraf, ja så er det i høj grad din optiker.

Det første, som din optiker vil kigge på er din ansigtsform, for hvis for eksempel du har et lille rundt hovede er det smarteste valg ikke nogle runde briller, for de vil kun få dig til at se endnu rundere ud. Nej derimod kan det være, at din optiker vælger nogle briller der er firkantede. For så vil disse linjer gøre, at du ser tyndere og slankere ud.

Omvendt kan det også være hvis du har et meget smalt hoved, så vil din optiker formentligt vælge nogle briller med nogle rundere og blødere kanter for at give dit ansigt nogle mere venlige træk.

Vælg briller ud fra din farvetone

Når så formen er valgt af din optiker, så vil de formentligt kigge på din teint og se hvilken hudfarve du har. For de fleste mennesker gælder det, at de har en ret bleg hudfarve, hvorfor en blev, beige-agtig farve til brillerne ikke lige er sagen.

Hvis du har noget rødligt i din hud så vil en god farve for eksempel være grøn, det vil nemlig fremhæve det flotte i din hudfarve. På den anden side skal farverne ikke være alt for kontrastfyldte. Hvis for eksempel du er helt mørk i huden kan det virke lidt overvældende for folk hvis du vælger briller, som er kridhvide, i så fald kan folk blive lidt forvirrede.

I stedet vil det være smart med nogle lidt farverige briller som for eksempel grøn eller blå. Efter at have købt dine briller vil du køre i din bil og se på folk og pludseligt vil du lægge mærke til hvilke briller de har på.

Når du så efterfølgende kører videre vil det gælde det samme, at du kigger på alle folk og pludseligt både tænker over match mellem farve og ansigtsform og deres briller. Og mere end det vil du selvfølgeligt være taknemmelig over, at du rent faktisk kan se alt hvad der sker omkring dig, da du i takt med dine nye briller formentligt også har fået ny styrke, som passer bedre til dig og som er opdateret. Det kan således betale sig at skynde sig ud og få nye briller hvis man ønsker at se bedre.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *