Nogle gange kan det virke som en videnskab at skulle læse om parfumer. Det kan virke som en uoverskuelig jungle at finde rundt i når man står i en butik eller kigger på nettet efter en parfume. En ting som du stensikkert har ret i er, at det altså ikke er nemt at finde den rette parfume.
Vi mener ikke, at det skal være svært for en mand at dufte godt eller vide hvilke parfumer kvinder foretrækker hos mænd. Derfor har vi udarbejdet en parfumeguide til dig.

Hvorfor er parfume så vigtigt?

Siden vi trådte ind i 00’erne i Danmark, er parfume blevet en større og større del af hverdagen, for både mænd og kvinder. Det er også tydeligt på det årlige salg af parfumer i Danmark, som er helt oppe på mindst 500.000 parfumer. Parfumer har den egenskab at kunne frembringe en masse fjerne minder og følelser frem hos både mænd og kvinder. Det vidner også noget helt særligt om dig som mand, når du er i nærheden af en kvinde som sætter pris på en god parfume. Det vidner om at du er en selvsikker mand, med en masse maskulinitet, og dette gør netop at kvinder finder dig tiltrækkende. Mange undersøgelser har også vist, at parfumer og følelser har et klart sammenhæng. Det siges, at både mænd og kvinder oplever en øget selvtillid, samt et boost i humøret, når de sprøjter parfume på sig.

Hvilken parfume til mænd er bedst til dig?

Parfume til mænd indeholder typisk musk og adskillige træsorter, hvilket danner en fantastisk maskulin duft. Parfumer, hvori netop disse ting særligt kommer til udtryk, er fra mærkerne Giorgio Armani, Paco Rabanne, Yves Saint Laurent og Dior Homme. Hertil er der så efterhånden mange forskellige varianter, men hver parfume er karakteristisk på dens helt egen måde og kvinderne er pjattede med dem. Parfumerne har krydrede, søde og friske dufte, og det netop sådanne ting som kvinder lægger vægt på og som menes at feje benene væk under dem.

Vigtigt at påføre parfume til mænd korrekt

Både mænd og kvinder dummer sig desværre ret ofte når de sprøjter parfumer på sig selv.
For det første, så er det altid en god ide at sprøjte lidt parfume på tøjet. Dernæst er det vigtigt at sprøjte parfume på områder som nakken fordi, at når du krammer en kvinde, så er hendes næse helt omme i din nakke. Derfor er det vigtigt at hun bliver mødt af en dejlig duft. Andre vigtige områder er halsen, håndleddet og ørerne. Og så er det mest effektivt når du sprøjter parfumen på mens din hud stadig er fugtig, eksempelvis efter et bad. Din hud er mest modtagelig overfor parfume når den er fugtig.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *