Du vil gerne købe noget lækkert undertøj til kæresten. Det er selvfølgelig også lidt en gave til dig selv, men det vigtigste for dig er naturligvis, at kæresten føler sig både smuk, komfortabel og attraktiv i sit nye undertøj. Og det kan være forbundet med stor usikkerhed for mange mænd at købe undertøj til kæresten. Skal det være sexet lingeri fra en lille specialshop? Pænt men komfortabelt undertøj fra Femilet eller et andet kendt brand? Skal du vælge thongs, hipsters eller trusse?

Stol på din intuition

Du kender din kæreste og har – om ikke andet – et kvalificeret bud på, hvad hun godt kan lide. Prøv at finde ud af, hvad hun synes om det undertøj, hun allerede har. Ville hun gerne, at det var mere sexet? Komfortabelt? Havde mere eller mindre indlæg i BH-skålen og så videre. Prøv også at opsnuse, om der er et mærke eller nogle detaljer, hun hælder til. Det kan være hun bedst kan lide blonderne på undertøj fra Femilet eller de delikate detaljer. Og endelig: hvordan er hun som type? Er hun udadvendt og forførende eller genert ved at vise sin krop frem? Det kan have betydning, når du vælger undertøj til hende.

Vælg et kendt og anerkendt brand

Du går aldrig galt i byen, når du vælger et anerkendt brand. Vil du gerne støtte dansk lingeri, kan du overveje et sæt undertøj fra Femilet. Det er et anerkendt og meget kendt dansk lingeri brand, som havde sin start helt tilbage i 1923. Firmaet fokuserer på lækkert undertøj, smukt design og fine detaljer. Undertøj fra Femilet er desuden både moderigtigt og utroligt komfortabelt at have på. Brandet har både en basislinje og en linje med mode lingeri, og fælles for alt undertøj fra Femilet er, at det er i høj kvalitet og har en perfekt pasform.

Få styr på hendes størrelse og stil

Gå i hendes undertøjsskuffe, når hun ikke er hjemme, og tjek størrelserne på hendes undertøj. Har hun et sæt, hun er særligt glad for og går i ofte, så tag udgangspunkt i størrelsen på dét sæt.

Du bør desuden holde øje med, om hun primært bruger push-up, g-streng-, bøjle BH’er, hipsters og så videre. Det kan give dig en idé om, hvad hun synes er rarest at have på. Endelig skal du overveje farverne. Går hun ikke meget i farver til daglig, vil hun næppe sætte pris på farver under tøjet. Går hun meget i farver, kan du være mere modig. Er du i tvivl, så gå altid med sort – det er en sikker vinder.

Overrask hende

Lad være med at spare penge på lingeri. Godt kvalitetslingeri behøver ikke koste en mindre formue, men det kan være værd at kaste penge efter kvaliteten. De fleste kvinder bliver rigtig glade for at modtage lingeri, og faktisk er det typisk noget af det, kvinder er dårlige til at forkæle sig selv med.

Få ekspedienten til at pakke gaven pænt ind og gør dig klar til at overraske din søde kæreste derhjemme

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *