Mode er en ting, der skifter meget. Mode er ikke en konstant, og den er derfor ikke det samme som god stil eller god smag. En mand med god smag eller god stil har sit helt eget særpræg, men han er samtidig åben for at lade sig inspirere og diktere en smule af moden.

Som herre er det derfor vigtigt at kunne finde et sted, der ligger midt mellem den personlige stil og modens hurtige skift; på den måde kommer man til at udstråle stil og vise til verden, at man har styr på det med tøjet og tilbehøret.

Derfor er udseendet vigtigt

Vi snakker rigtig meget om, at det ikke er det ydre, som tæller. Det vigtigste er, hvordan du agerer og opfører dig over for andre mennesker. Det er da også helt rigtigt, at det i sidste ende er personligheden, som er vigtig. Men det betyder altså ikke, at udseendet ikke spiller en rolle.

For selvom du gerne vil have, at dine venner, din familie og din kæreste holder af dig, også når du er morgengrim om søndagen, så er det nemmere at gøre et godt indtryk og skabe nye bekendtskaber, hvis du også tager dig godt ud på ydersiden.

Førstehåndsindtrykket spiller en rolle

Det ville nemlig være en stor løgn at påstå, at førstehåndsindtrykket ikke spiller en rolle. For det gør det, og også i den grad. De mennesker vi møder hurtigt, kun snakker med perifært eller ikke har tid til at lære mere indgående at kende, bedømmer vi på udseendet og udstrålingen.

Denne udstråling kan du som mand påvirke rigtig meget med det tøj og det tilbehør, som du vælger at klæde dig i. Du skal vælge noget, som repræsenterer dig. Men du skal samtidig vise, at du er med på moden. Her er det en god idé at orientere dig i, hvad der er in for herrer i 2019.

Lækre sneakers med sjove detaljer

Har du kigget lidt på sko endnu i 2019? Hvis ikke, så har du virkelig noget at glæde dig til. Endnu en gang er sneakers noget af det, som virkelig kommer til at dominere modebilledet.

Det er fedt, for så kan du kombinere komfort og mode. Og sneakers i 2019 må gerne være modige, legesyge og sjove. Det betyder blandt andet, at du gerne må vælge nogle lidt vilde farver og vilde designs, som kan pifte resten af dit outfit op.

Simple t-shirts i god kvalitet

T-shirts er endnu en klassiker, som bliver ved og ved med at give. T-shirts har mænd gået med i mange årtier efterhånden, men der sker hele tiden nyt inden for design og udseende. Derfor skal du overveje, om du skal have nogle nye t-shirts til 2019’s sommergarderobe.

Årets t-shirts må gerne være simple, men du skal have fokus på de små detaljer, som pifter det op. Det kunne være en fed tekst eller et lille, påsyet mærke eller noget lignende. Farven må også godt være vild, hvis resten af dit outfit er mere afdæmpet. Endnu en modetendens er, at du skal vælge høj kvalitet – gerne økologiske materialer, hvis det er muligt.

Pænt træningstøj er in

Forestil dig lige hvor fedt det ville være at kunne gå i træningstøj hver dag? Det er måske ikke en drøm, der er så fjern, i hvert fald ikke hvis man kigger på modetendenserne inden for herretøj i 2019.

For de klassiske track suits er modellen bag mange af de nye designs, der dukker op i dette år. Bukser og trøjer i samme pasform og med samme behagelige snit er in. Dog er designet typisk mere elegant og klassisk, så du nemt kan have det på til hverdag.

Solbriller med cat-eye design

Solbriller har altid været en enkel og nem måde at understrege en stil eller en attitude på. Især for mand, der typisk ikke går med så mange smykker og så meget tilbehør som kvinder. Og i 2019 er der bestemt mulighed for at skille dig ud med netop dine solbriller.

En af de trends, som er værd at bide mærke i, er cat-eye designet. Dette design er præget af et stel, der spidser ud i de øverste hjørner, så de med lidt god vilje kan minde om katteøjne. Denne type af solbriller kommer til at være på mode hos både mænd og kvinder.

Vær ikke bange for ”pigefarver”

Heldigvis er modescenen tit et af de steder, som går forrest i forhold til at gøre op med, hvad man som mand eller kvinde kan og ikke kan gå med.

Således er moden meget inkluderende, og 2019 er ingen undtagelse; for eksempel bliver det mere og mere in for mænd at gå med de farver, som traditionelt betegnes som feminine. Det kan du sagtens gøre, også uden at gå på kompromis med din maskulinitet af den grund.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *