Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange mænd, der synes, at det sagtens kan blive for meget, hvis de begynder at pynte sig med diverse accessoires. Dog er det efterhånden blevet en tendens, at mænd også vælger at tage nogle få velvalgte smykker på, for at de på den kan sætte prikken over i’et og dermed det sidste friske pust på deres outfit. Det er også noget, der bidrager til et moderne og stilfuldt look, og derfor er det også noget, som der i dag er mange kvinder, der ligger mærke til.

Mænd bør forsøge sig frem med smykker og herreure

Og hvis du er en af dem, der gerne vil forsøge dig frem med lidt forskellige smykker, så har du heldigvis mange forskellige at vælge mellem. Efterhånden er udvalget til mænd inden for både halskæder, armbånd, øreringe og ringe blevet større og derfor kan du med sikkerhed finde frem til noget, som der stemmer overens med dine krav, ønsker og behov samt den stil, som du gerne vil føre. Nogle vil nemlig gerne gå efter de små og neutrale items, mens der er andre, der sagtens kan og vil bære de større og mere prangende smykker, som virkelig kan agere blikfang.

Det vigtigste smykke er herreuret

Noget af det, som de færreste mænd kan undvære i dag, er dog et ur. Og her er de lige meget, om der er tale om et traditionelt ur med visere, eller det er et af de mere smarte digitale ure eller endda de smartwatches, som også er blevet meget populære. Det at have et ur på har altid signaleret noget godt om manden i forhold til, at han har styr på tiden, han har styr på dig selv, og han har styr på sin stil. Med så mange forskellige herreure at vælge mellem, kan det dog være svært at finde frem til det helt rette – så hvad skal du vælge?

Hvordan vælger du det rette herreur?

For det første skal du gå efter det, som du synes der er pænt. Det betyder, at du skal vælge et ur, som du rent faktisk har lyst til at gå med, fordi det ser pænt ud, og ikke bare fordi, at det er noget, som du føler, at du er nødt til. Herefter skal du også vælge det, som der er mest praktisk for dig blandt andet, når det kommer til de traditionelle ure og de digitale ure. Det kan også være, at du bør vælge et med en større skive frem for en mindre eller omvendt. Det handler meget om, hvad du har behov for med et ur i din hverdag.

Det handler om designet

Derudover skal du vælge herreure, der passer til din stil. Går du for eksempel med skjorte og slips, fordi din arbejdsplads foreskriver, det bør du vælge et meget stilrent ur, hvor der ikke er overladt noget til tilfældighederne i forhold til designet. Der skal være kælet for detaljerne, og de få der er, skal være velvalgte. Er du den mere sporty type, bør du vælge et digitalt ur, således du kan bruge de mange indstillinger til at holde styr på dig selv blandt andet din puls.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *