Går du og drømmer om et helt nyt smil, med lige og hvide tænder, som du kan være stolt af? Drømmer du om at være glad for dit smil og misunder du dem, der har helt lige tænder? Så har du faktisk mulighed for at få dine tænder rettet til med en usynlig bøjle, så du kan få det smil, som du altid har drømt om. Læs hvordan du kan få et helt nyt smil med Invisalign lige her.

Sådan ved du om du skal vælge Invisalign

Vil du gerne have lige tænder og et flot smil, men synes du, at det er lidt for sent at skulle have den klassiske bøjle på? Så har du faktisk mulighed for at få rettet dine tænder til med en usynlig bøjle, der hedder Invisalign, så du kan få dine tænder rettet til, uden at folk omkring dig bemærker det. Det er en smart måde at gøre det på, fordi du kan få dit drømmesmil, men uden at skulle gå igennem en lang periode, hvor du ikke har lyst til at smile, fordi du har en klassisk bøjle på.

Hvis du på noget tidspunkt føler dig flot over dine tænder, ikke har lyst til at smile eller bare drømmer om at få lige tænder, så er Invisalign et godt valg til dig. Fordi du netop kan få lige det smil, du går og drømmer om, og det tager ikke særlig lang tid at rette dine tænder til.

Få dine tænder rettet til med en usynlig bøjle

Det gode ved at vælge en usynlig bøjle er, at det ikke kommer til at påvirke din selvtillid og dit smil i den periode, hvor du får rettet dine tænder. Der har du mulighed for at leve som du plejer. Du skal dog tage din usynlige bøjle ud, når du skal spise, men ellers kommer du ikke til at bemærke, at du har bøjle på. Det er en gennemsigtig plastisk skinne, som du skal skifte hver anden uge cirka.

Når du først er kommet i gang med din Invisalign bøjle, vil du hurtigt kunne mærke, at dine tænder rykker sig, og hvis du prøver at tage en gammel skinne på, vil du hurtigt kunne se, at dine tænder har rykket sig. Du kommer også til at få taget et før og et efter billede af din tandstilling, så du kan se, lige præcis hvor meget dine tænder er blevet rettet til. Jo mere du skal have rettet dine tænder, jo længere tid vil det naturligvis tage, men det er en nem måde at gøre det på, fordi du ikke bliver påvirket af den usynlige bøjle.

Dette skal du vide inden du vælger Invisalign

Inden du vælger, om du skal have Invisalign, er der nogle ting, du med fordel kan undersøge. Det er en god idé at undersøge, om der er en klinik tæt på dig, som laver tandregulering med Invisalign, så du ikke skal langt væk for at få rettet dine tænder. Du skal ind forbi klinikken til tjek nogle gange under dit forløb, så derfor er det en god idé at vælge en klinik, der ikke er alt for langt væk, så du dermed sparer tid og transport.

Derudover er det en god idé at booke en gratis forundersøgelse, så du netop kan du en tandlæge til at kigge på dine tænder og få en idé om, hvorledes Invisalign er den bedste løsning til dig. Du kan også finde ud af, hvor lang tid det vil tage at få rettet dine tænder, og dermed at få det smil, du har drømt om.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *