Smykker er jo traditionelt noget vi forbinder med kvinder. Men, næsten uanset tid eller sted, har der også altid været mænd, der bærer smykker, og det er så absolut ikke dem, vi kalder for feminine. Nej, tværtimod er det altid de stærke og succesfulde mænd. Det er højeste mode blandt stjerne og ikoner. Smykker har nemlig præcis den samme effekt på mænd som på kvinder. De understreger stil og udstråler selvsikkerhed og er så absolut lige så attraktive for kvinder, som de er for mænd, især fordi det kun er netop de mest stilede mænd, der rigtig har taget moden til sig her i vesten. Find flotte smykker til mænd hos www.henrikorsnes.dk.

Smykker er og bliver altid moderne

Smykker går aldrig rigtig af mode, selv om typen af smykker ikke altid er den samme. Danmark er ikke det land, hvor mænd traditionelt har gået meget med smykker, men der har altid været i hvert fald et par ting, som alle mænd kunne se sig selv gå med. Vielsesringen har altid været på listen, sammen med de dyre ure, der ikke længere kun er funktionelle, men også er med til at understrege stil og måske endda magt. I det øvre sociale klasser har de dyre manchetknapper haft en lignende funktion.

Men den moderne mand har i dag et meget større udvalg af herresmykker, der er med til både at understrege og udstråle personlig stil. Både mænd og kvinder vurderer mænd, der går med pæne herresmykker som specielt stilede, og ser det som et udtryk for styrke, selvsikkerhed og succes. Herresmykker findes i næsten lige så mange afskygninger som kvindesmykker. Det kan være alt fra de diskrete armbånd under habitjakken, til både ringe, øreringe og halskæder. Der findes smykker til enhver stil og i ethvert prisleje, som alle vil løfte din stil til et helt nyt niveau.

Få selvtilliden i top

Selvtillid handler i bund og grund blot om at føle sig godt tilpas med hvem man er, og i forlængelse deraf, også hvordan andre mennesker ser os. Vores personlige stil betyder derfor meget. Hvilken stil man vælger, er i og for sig ligegyldig, så længe man føler sig tilpas. Dermed ikke sagt, at stil ikke betyder noget. Tværtimod. Stil kan betyde rigtig meget for dig, og hvordan du har det med dig selv. Derfor er det rigtig vigtigt at vælge en stil, som du forbinder med en stærk og selvsikker person og derefter gøre alt hvad du kan, for at understrege stilen og bringe det bedste frem i den. Her er tilbehør og smykker helt fantastiske til at få stilen til at se ud af noget ekstra og forvandle det almindelige tøj til noget helt særligt.

Hvis du begynder at se efter, vil du lægge mærke til, at de fleste kendte mænd, går med smykker af en eller anden slags. Se det som inspiration og kig dig omkring online, og du vil snart opdage, at der er en kæmpe verden af muligheder, og helt garanteret også noget der passer til dig og din personlige stil.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *