Moderigtig påklædning er ikke kun noget, der hører den voksne generation til. Også børn i alle aldre vil gerne klæde sig smart og i overensstemmelse med den sidste nye mode. Læs her om de sidste nye tendenser til de mindste drenge og om, hvordan du klæder dig barn moderigtigt på uden at gå på kompromis med dets komfort og mulighed for at være barn.

Modetøj til børn

Tendenserne inden for modetøj til børn følger i bred udstrækning de samme tendenser, som gør sig gældende i det øvrige modebillede. Dels følger børnemoden som regel de samme sæsonbaserede mønstre, som gør sig gældende i modebilledet generelt, og dels vil man ofte kunne se de trends, der gør sig gældende i moden for voksne gå igen i den aktuelle mode til børn. Ofte er disse trends dog tilpasset børn og børn mulighed for leg og aktivitet. Er du selv modebevidst og følger du med i de seneste tendenser, er det derfor formodentligt heller ikke fremmet for dig, hvad den seneste børnemode består i.

Der skal være plads til at være barn

Om dit barns tøj er moderigtigt eller ej, er det vigtigt, at tøjet altid giver plads til at være barn. Invester ikke i tøj, der er så dyrt, at der ikke er plads til leg og aktivitet uden frygt for at tøjet blive beskidt eller gå i stykker. Prioriter også altid at der er plads til bevægelse og at barnets komfort er i højsædet.

Et mærke, som er rigtig godt, hvis man ønsker moderigtigt tøj, der stadig efterlader plads til at være barn er Tommy Hilfiger. Tommy Hilfiger tøj til børn lader børn være børn, men efterlader også plads til modebevidsthed. Siden mærkets grundlæggelse i 1985 er dets popularitet kun tiltaget i styrke blandt mennesker i alle aldre. Mærkets klassiske og simple, men stilfulde designs gør det nemt at elske og de ofte fine og friske farver, mange af dets designs findes i, gør det også velegnet for børn. Vælg eksempelvis lange eller kortærmede T-shirts med print, lækre poloer, sporty shorts eller lignende til dit barn. Her er tale om tøj, der både er moderigtigt og komfortabelt.

Vælg tøj dit barn kan lide

Selv om man som modebevidst forældre kan have et ønske om at klæde sig barn på efter modebilledets tendenser, er det også vigtigt at vælge tøj, dit barn kan lide. Mens de allermindste i sagens natur sjældent kan indvende så meget, når det kommer til deres påklædning, begynder mange børn faktisk ret tidligt selv at engagere sig i, hvordan de er klædt. Når denne tid kommer, er det vigtigt ikke blindt at lade moden diktere dit barns påklædning, men også at lytte til barnets egne ønsker. På den måde undgår du, at dit barn får en for materialistisk indstilling og du underbygger samtidig muligheden for, at dit barn udvikler sin egen personlige smag. Dette er bestemt muligt uden helt at gå på kompromis med den moderigtige påklædning og er en tilgang, dit barn vil takke dig for senere i hans liv.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *