Der findes uendeligt mange gadgets i alverdens former og størrelser og til enhver pengepung. Det kan være en jungle at finde rundt i, og derfor findes der også mange blogindlæg og webshops, der tilbyder de ultimative gadgets. Fra de billige til de mere eksklusive gadgets til mænd. Især mænd har en forkærlighed for gadgets. Om det skyldes, at definitionen på gadgets er, at det er en mindre teknologisk dims, der har en bestemt funktion, skal være usagt. En gadget kan være et genialt apparat eller en hel overflødig ting. De fleste gadgets kommer i et smart design, og det er især mennesker, der gerne vil være trendy eller have det nyeste af det nyeste først, der er vilde med gadgets.

Ordet gadget har lagt navn til tegneserien Inspektor Gadget.

Hvad er gadgets brugbare til?

Gadgets kommer som nævnt i alle former og størrelser og til en hver pengepung. De er gode gaveideer, netop fordi de kommer i enhver prisklasse, fra få kr. til flere tusinde kroner. Gadgets er ofte det nyeste af den nyeste teknologi, for eksempel den nyeste iPhone er en typisk gadget, der købes af folk, der er vilde med gadgets, og de køber den, fordi den er den nyeste og derudover har nogle features, som deres telefon ikke har.

Eksempler på eksklusive gadgets til mænd

Blandt de mere vilde og sjove gadgets er de mere eksklusive gadgets til mænd. Herunder kommer der nogle vilde eksempler, der koster i mellem 11.000 og 500.000.

  • Hifi- freaks.dk har Focal Grande Utopia EM-højtaler til 500.000 kroner for 2 stk.
  • Heyerdahl i Norge har iDiamonds ears høretelefoner til 40.000 kroner
  • Casan Coffee & Tea i Istedgade har Philippines Alamid kaffe til 11.500 kroner pr. kilo
  • com har iPhone X Bitcoin Edition smartphone til 70.000 kroner

I det mere købevenlige segment, men stadig i den eksklusive ende findes

  • EcoFlow Portable Power Station til 4500 kr.
  • WiFi Vejrstation fra NetAtmo til 1100 kr.
  • BUG-A-SALT 2.0 CAMOFLY fra 400 kr. Det er en plastisk pistol med salt så du kan skyde efter fluer.
  • ZORE X GUN LOCK. Fra 650 kr. En lås til dit våben med personlig kode, så ingen kan bruge den ud over dig.

Nu er det jo de færreste, der har 500.000 kr. de bare kan bruge sådan her og nu, men mindre kan sikkert også gøre det. Er der stadig ikke penge på kontoen, kan det være en mulighed at låne pengene og efterfølgende afdrage.

Lån til dine gadgets

Hvis du ser en gadget, du bare må eje, og der er plads i dit budget til at tilbagebetale et lån, kan det være en måde at finansiere et køb på. Mange webshops har finansieringsmuligheder de tilbyder, andre muligheder kan være at være at få en kassekredit. Enten hos en online udbyder eller hos din traditionelle bank. Inden du vælger at optage lån, så vær opmærksom på, hvilken type lån du optager, hvad er betingelserne, og hvad er ÅOP. De totale årlige omkostninger i procenter. Nogle låneformer ender desværre med, at du betaler alt for meget for lånet.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *