Sommerferien er slut, studierne er igen startet. Nyt år, måske ny bolig og nærmest starten på et nyt liv. Det er en dyr omkostning at starte på et nyt studie. Måske du også er kommet lidt væk hjemmefra. Hvis det er nu, du skal til at lære hvad ting koster, bør du også kigge lidt på, hvor du ellers kan spare penge. Som studerende, er det nogle gange svært at få økonomien til at hænge sammen. Måske du betaler ekstra penge til skolen, for at anvende deres printer til udskrift. Du kan spare den omkostning, ved at

Hvorfor en hjemmeprinter fremfor skolens?

Du kan printe dine opgaver ud, når det passer dig og du er hjemme. Det betyder mindre kø ved skolens printer. Hvis den printer på skolen, er gået i stykker og du har deadline på en aflevering, ville det være mere praktisk for dig, at få den printet ud hjemme ved dig selv. En printer til almindeligt husbehov, fylder ikke meget. De fleste printere i dag, har også adgang til både scanner og kopi.

Endvidere hvis du modtager vigtige dokumenter, i din mail eller E-boks er det nemt for dig selv at printe det ud. Størstedelen af alle printere, kan kobles trådløst op via Wi-Fi. På denne måde, er det nemt, enkelt og hurtigt at printe ud fra din smartphone eller tablet. Du kan få mange fine og billige printere til husbehov, som kan printe ud, op til A3-størrelse.

Husk printer, printerpatroner og laserpatroner

Først skal du kigge på, hvilket behov du har. Skal din nye printer kun bruges til opgaver eller vil du meget mere, med den end det? Hvis du kun skal bruge den til opgaver, bør du foretrække en laserprinter. Men er det fordi du også gerne vil printe billeder ud fra din smartphone, bør du overveje en blækprinter.

Vælg en Laserprinter hvis du:

  • Udskriver meget tekst og dokumenter
  • Udskriver hurtigt. Det betyder at du printer mange sider pr. Minut
  • Laserprinteren er lidt dyrere i indkøb, mens tonerne til gengæld også bliver billigere. Så bliver dine udskriftssider billigere pr. Ark.

Vælg en blækprinter hvis du:

  • Vil udskrive tekst, billeder og grafiske designs
  • Lav dine egen billeder på kvalitets fotopapir. Denne løsning kan godt blive en dyr affære i blæk. Hvis du har mange billeder du vil have fremkaldt, bør du bruge den lokale fotohandler eller online services.
  • Billig printer ved køb. Dog lidt dyrere i blæk.
  • Når du køber blækpatroner, bør du se på hvor mange sider den enkelte patron kan udskrive.

Uanset om du vil anvende printerpatroner eller laserpatroner, er det billigst med hjemmeprint.

Hjemmeprint selvom du ikke er studerende

Selvom du ikke er studerende, er det stadigvæk en god ide med en printer i hjemmet. Det er dejlig nemt, når man modtager mails og andre vigtige dokumenter der skal printes ud. Hvis jeres behov ikke er stort, bør du overveje en laserprinter. Lasertonerne udtørrer ikke på samme måde, som HP blækpatroner kan gøre. Endvidere er laserprinter billigere i drift end blækprinteren er.

Giv os din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *